sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Gillen sukukokous ja vähän aksaamista

Päätettiin pitkän harkinnan jälkeen tänään lähteä Tarun kanssa Mynämäelle epiksiin. Siellä startattiin kahdella eri radalla kilpailevien luokassa. Jänishousuna annoin Pogon Tarun ohjattavaksi, kun en itse sitten uskaltanutkaan. Topi oli ollut yövourossa niin ei itse päässyt paikalle. Ehkä suurin syy miksi sinne ylipäätänsäkin lähdettiin, oli sukulaiset. Taru halusi nähdä Ebban siskon Ellenin ja mä halusin nähdä Gillen sisaruksia.

Epiksissä mulla ja Gillellä meni ensimmäinen rata vähän höyryjen päästelemiseen. Renkaan tiesin tuottavan ongelmia jo ennen kun pääsin radalle. Omastakin mielestä se rengas oli niin epäilyttävän näköinen, että tiesin Gillen menevän siitä ohi. Ja niin se menikin. Sitten olinkin jo seuraavalla esteellä vähän myöhässä ja häsläykseksi meni. Puomin kontaktilla Gillen hyppäsi jotenkin oudosti. Se otti kyllä kontaktin ja pysähtyi siihen, mutta kuitenkin samalla tippui siitä ohi. En ehtinyt ajattelemaan mitä siinä kohtaa tekisin, joten jatkoin vaan. En vieläkään ole varman mitä siinä oikein tapahtui.
Tarulla meni Soolon kanssa ihan kummallisesti, Soololla oli pallo niin hukassa kun olla ja voi. Ei tiedetä mistä johtui, mutta velipoika seurasi perässä. Pogo ei ollut koskaan edes ehtinyt hukkaamaan sitä palloa, sellaista menoa :D No ei, muuten se meni hyvin, muttei se poika kyllä yrittänytkään ottaa kontakteja :/
Gillen toisella radalla meni jo vaikka kuinka hyvin. Alku meni ihan nappiin ja loppusuoralla oli enää jäljellä puomi ja muutama hyppy. En ihan satavarma ole, mutta siellä saattoi olla jopa nolla alla. Puomille mentiin ja juuri ennen alastulon alkua Gille astui harhaan ja tippui alas oikeen pahan näköisesti. Päistikkaa puomin metallista jalkaa päin ja kyljelleen maahan. Hetken aikaa se itseään keräili siellä maassa ja nousi jaloilleen pää pyörällä. Mähän menin siinä vaiheessa ihan sekasin, enkä tiennyt mitä tehdä. Päätin jättää leikin siihen ja poistuin viimeisen hypyn kautta radalta. Topi sanoi, että olis pitänyt ottaa puomi heti uudelleen, ettei siitä tule kammoa. Mutta en mä sitä siinä tajunnut, ja Gillekin oli niin päästään pyörällä, että olis vielä tippunut uudelleen. Liisa yritti katsoa Gillen kävelyä, eikä se näyttänyt ihmeelliseltä. Ei poika ole nytkään mitenkään kipeen oloinen, väsynyt vaan. Toivon todella, ettei sille tullut mitään. Huomenna pitäisi harkkoihin mennä jos kaikki on ok. Tanja lupasi tarkistaa pojan paikat vielä huomenna.
Tyhmä tyhmä puomi! En tiedä keskittyykö Gille liian huonosti sen menemiseen, kun tippui siellä Oreniuksen koulutuksessakin, jaloillensa kylläkin.

Ja sitten ne sukulaiset. Nähtiin tosiaan Gillen äitiä Jadea, siskoa Gemaa ja veljeä Leeviä. Vain toinen sisko Helga puuttui kuvioista. Gillen mielestä aluksi kaikki oli vähän tyhmiä. Mutta sitten se lämpeni ainakin Gemalle, vähän jo leikittiinkin. Jade ei antanut pojalleen armoa vaan turpaan tuli lähentely-yrityksistä :D Leevi puolestaan ihastui Gilleen tolkuttoman paljon. Sen luokse oli päästävä keinolla millä hyvänsä! Ja siitä ei Gille pitänyt. En tiedä johtuiko Leevin kiinnostus siitä, ettei se tiennyt oliko Gille lintu vai kala, palliton kun on. Yhteiskuvista ei oikeen tullut mitään, Gille istuu kiltisti paikallaan ja Leevi hinaa paikallaan - tahtoo tonne!

Sai olla ylpeä kun meidän poika oli niin kuuliainen :) Pogo pääsi myös vähän tutustumaan Gillen sukulaisiin, ja niistä Jade ja Leevi oli aika ihania. Pogo homoili julkisesti taas surutta, kun yritti astua Leeviä - turhaan. Jadelta sai myös Pogo turpiinsa. (ja kaiken lisäksi ihana Heppu meni ohi, eikä edes morjestenut!) Mutta pöllöili se Gillekin, kun yritti astua Ebban siskoa Elleniä, joka on peräti vielä pieniin päin! Ei meidän pojillakaan siis hyvin mene :D Love is in the air.

Tässä G-polvea. Sekunnin paikalla oleva Leevi, mustalammas Gema, mutsi Jade ja meidän Gille.

Oli kyllä huippukivaa nähdä näitä perroja. Varsinkin Leeviä, kun se niin kovasti muistuttaa Gilleä. Hiukan taitaa velipoika olla pienempi ja turkki oli vaaleampi, mutta kyllä sen huomaa että ne on samasta puusta veistetty. Kuvien laatu on valitettavasti ihan surkea, kun piti napsia kuvia videokameralla :) Tarulla on myös samanmoisia kuvia blogissaan.

2 kommenttia:

  1. Eikää..Leevi oli kyl muutenki jo ihan tarpeeks pöllö ja nyt viel nää hänen jalat täs kuvas:-D

    VastaaPoista
  2. Toi kuva oli pakko laittaa kun Leevin asento oli niin huippu :) Gille istuu aina tollee, et jalat sojottaa ties minne, vähän yliliikkuvat nivelet vissiin. Veljekset kuin ilveksen :P

    VastaaPoista