torstai 17. kesäkuuta 2010

Kesä

Tänään oli jo melkein kesä. Käytiin aksaamassa ja siellä tuli ainakin hiton kuuma. Me vedettiin Gillen kanssa kolme kertaa peräkkäin rata puhtaana läpi ja Topikin ihmetteli - ei hän tiennyt mun olevan jo niin hyvä. Rata oli sellanen, minkä Taru teki C-ryhmälle (jota olin myös koutsaamassa), joten kai siinä oppikin ohjaamaan oikein ne kuviot, kun katsoi saman radan kymmenen kertaa putkeen :) Sitten meinattiin kuvata se, niin eihän siitä sitten enää mitään tullut. Pistetään Gillen väsymisen piikkiin se.
Topilla ja Pogolla oli kolmen peräkkäisen suoran putken kohdilla aika tiukat paikat, mutta kyllä se siitä sitten onnistui aika hyvinkin. Niisto-sokkari ei sitten enää mennytkään niin loistokkaasti, mä sain ainakin hyvät naurut - varsinaisia nuhaneniä.

Nansu on meillä hoidossa päivät ja sitten seuraavana kohteena meidän kompanialla oli uiminen. Koirien sinne piti mennä, mutta kyllä se Nansukin siellä vähän käppäili.

tyhmä lelu, rikon sut.
Pogon super-favorite lelu: Ikean lastenpuolen istuinalunen. Se on tosi hyvä vesilelu. Lentää vaikka miten hyvin, niinku frisbee. Ottaa kyllä tuulta alleen vähän liiankin hyvin ja voi lentää vahingossa aika kauas. Mutta jokatapauksessa, ihan lemppari. Mutta siitä puuttui palanen (jostain syystä) ja eihän sellainen sovi. Pogo tahtoo uuden ja pisti palasiksi loputkin. Tuli kai ikean reissu sitten eteen.

Seuraavaksi oli ohjelmassa kalastaminen. Nanne ihan intona.

Ahven.

3 kommenttia:

  1. Voi vitsit. Näyttääki kesälle. Ilman tuulta olis ehkä tuntunut täälläki kesälle...

    VastaaPoista
  2. Pogo kiittää! Sä olit nopeempi kun mun päivitys :)

    VastaaPoista