perjantai 10. heinäkuuta 2009

Tampereella

Pogolla oli agikisat tampereella... Topilla oli valmiiksi jo ihan huono fiilis. Yövuoro takana ja nukkunut vaan muutaman tunnin, vähän kipee olo ja ihan paska ilma. Sillä sitten mentiin. Se sanoikin, että mikä ihmeen järki lähtee taas Tampereelle asti pelleilemään Pogon kanssa. Eipä ollut paljon vaihtoehtoja kun rahatkin oli maksettu jo.

Ei siellä onneksi sitten mitään kaatosadetta ollut, mutta kyllä vähän väliä satoi ja ihan mielettömän kova tuuli. Siellä kaatuili hyppyradalla muurin osia kun tuuli sen verran.

Ekalla radalla oli aika hieno suoritus. Topi vaan kämmäsi muutamassa kohtaa, mutta Pogo oli loistava. Kepeillekin se haki ihan hienosti, mutta sitten tuli joku ohjausvirhe. Rimatkin pysyi paikallaan, ehkä kaksi tippui vaan. Se oli siis ihan kiva rata.

Toisella radalla alku oli hyvää, vaikka kepit meni siinäkin väärin. Pogo sekosi rytmissä siellä ihan lopussa ja ne mentiin sitten kokonaan alusta. Sitten rata jatkui taas hienosti, mutta yhdellä hypyllä Pogo ei jaksanut enää kuunnella tai sitten Topi ohjasi väärin, mutta hyppy ohi ja meinasi mennä putkeen... sitten ei Topi ehtinyt tekemään mitään kun putki imikin väärään päähän Pogon ja sitten meni Topilla hermo. Siellä se pyöritteli päätään vaan. Puomin ne vielä meni, muttakun Pogo ei ottanut kontaktia vaan hyppäsi sen yli, niin Topi laittoi sen siihen vielä takaisin. Muiden silmistä se, kun Topi yritti rauhoitella Pogoa ja otti kiinni sen päästä, näytti varmaan siltä kun se olisi napannut kiinni enemmänkin. Ihmettelinkin kun Terhi sanoi, että tuomari jäi katsomaan poikia vielä kun ne poistui radalta sitten sen kontaktin suorittamisen jälkeen. Kyllä mä huomasin, että se vaan otti hiljaa kiinni ja huusi varmaan että rauhotu. Pogohan alkaa huutamaan ja pyörimään kun liike loppuu, niin se piti saada kuuntelemaan, että mennäänpä nyt vielä uudestaan se kontakti. Ja sitten se tietty otti sen ihan kunnolla.

Tää on vaikee kirjoittaa toisen suorituksesta, varsinkin kun kuvasin menoa samalla, niin ei siinä pysty sitten sitä suoritusta kattomaan yhtään. Äsken yritin videoista vaan tsiikailla. Se on vaan niin tyhmän kuuloista, kun kuulostaa siltä kun Topi olisi ihan raivoa täynnä kun se ohjaa Pogoa. Sellanen se nyt vaan on aina, käy yhtä ylikierroksilla kun koiransakin :)

Mä en tehnyt siellä sitten mitään, olin kuvaajana ja hengailtiin Gillen kanssa. Haaveilin pizzasta :D Tiinalla oli jotain paikallisia kavereita käymässä kisapaikalla, niin pyysin niiltä kotipizzan numeron. Soitin sinne, "ei meillä saa kotiinkuljetustilauksia muutakun netin kautta". TÄH!? On siinäkin systeemi. Sitten hakemaan vielä toinen numero, tällä kertaa joku kebab-paikka. Soitin sinne, ja se oli niin HAUSKA! Se puhui vähän huono suomi, ja ajattelinkin, että mitähän sieltä mahtaa tulla kun ei meinannut millään ymmärtää. Odotin ja odotin ja odotin... Arvasin, että se ei osaa tulla mihinkään eteläpuistoon, joten olin kokoajan valppaana seuraamassa, että koska joku pizzaauto ilmestyy kuvaan. Oli meinaan nälkä! Hitto 50 minuttii piti odottaa, ja sitten se tyyppi löysi perille. Soitti ensin "minä olla nyt tässä koulukadulla, tässä on kioski, oletko tässä jossain lähellä?" No en minä tiedä, tässä on vaan tällänen iso kenttä ja järvi!?
Minä, Topi, Taru, Liisa ja Terhi äkkiä syömään pizzaa. Oli melko hieno piknik meillä siellä autojen välissä. Vettä sataa ja porukka ahmii ruokaa naamaansa. Terhikin oli niin keskittynyt syömiseensä, että unohti melkeen kokonaan mennä rataantutustumaan. Parasta oli kuitenkin se, että aiheutettiin yleistä kateutta. Yksikin ohikulkija huusi kun puhui puhelimessa "Hyi hitto täällä syö joku pizzaa, näyttää ihan sikahyvälle!" :D Ja hyvää olikin, tosi hyvää!

Vielä pitää onnitella meidän pikku-Ebbaa! Se on niin taitava pieni ipana. Sai nollavoiton heti ensimmäiseltä radalta!! Hyvä Ebe!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti