torstai 30. heinäkuuta 2009

Epiksissä Luvialla

Jep, sinne siis taas päädyttiin. Mukana messissä oli Taru, Terhi, Topi ja minä. Sekä koirat. Ja oli paikalla myös Anja ja Peso. Hyvin oli siis taas espanjanperrot edustettuna :)

Hmm. Miten sitä nyt alkaisi kertoilemaan!? Rata oli vähän kummallinen, esteiden välit oli vissiin ihan jostain muualta kun säännöt sanoo. Mulla oli asenne, että ihan sama, vituiks se kuitenkin menee. :D Ilmoitin Gillen ekaa kertaa makseihin, koska oli siis ihan sama lentääkö rimat. Radalla oli iki-ihana pussi, jonka tiesin tuottavan ongelmia. Sitten oli pituus, jota Gille ei oo koskaan mennyt maksi-mitoilla. Samoin muuri.

Käytiin ennen rataa hiukan siinä ala-asteen lähimetsässä juoksuttamassa koiria. Taru ja Terhi oli mennyt edellä ja tulivat poiskin jo kun me vasta mentiin. Jäätiin sit hetkeksi syömään mustikoita sinne metsään (mustikat on edelleen Pogon lempparijuttu!) ja yhtäkkiä Topi kattoo, että minne se Gille meni!? Me oltiin niin keskitytty niihin mustikoihin, että Gille oli lähtenyt Soolon perään - eikä poikaa siis näkynyt enää missään. Aikamme kun huudeltiin sitä. niin sieltä se juoksee ihan täysillä takaisin... en sit tiedä missä saakka ehti käydä.

Gille tosiaankin rakastui Sooloon. Taru sanoi sen johtuvan siitä, että Soolo on just ajettu ja tosi moni uros sit rakastuu aina näihin slimeihin malleihin. Mä veikkaan, että se johtu siitä, että Gille on idiootti. :D No oke, sekosihan Pogokin sillon kun Gille ajettiin ekan kerran, ja Hakaloiden Ruska (tai Hemuli, tai molemmat) sekoo kans aina.

Oli sit hieno mennä sen apinan kanssa radalle, kun ei sitä kiinnostunut mikään muu kun Soolo. Silmät seisoo vaan päässä kun yrittää kiinnittää huomioo. Rataantutustuminenkin meni vähän läskiksi, kun katon että eihän se Gille oo nyt Soolon lähellä, niin huomaan että Pogo kävelee yksinään, ihan muina miehinä siellä keskellä ihmisjoukkoa. "mitä hittoo Pogo tuolla kävelee, yksinään!?... ja Ebba... ja Soolo!!" Joku oli jättänyt auton takaoven auki, ja sieltä tämä kolmikko oli sitten lähtenyt vähän seikkailemaan. Sit kun Pogo bongaa mut, niin se juoksee sinne radalle ihan innoissaan. Sit mä lähden viemään sitä pois. Seuraavaksi kun Taru on saanut kaikki kolme koiraa takaisin hallintaan ja jatkaa Gillen kanssa peuhaamista, niin se karkaa sinne radalle :D Olisin voinu siinä samalla sit koittaa pari estettä sen kanssa :P Mut kyllä mä sen radan sit sentään muistin - häiriöistä huolimatta.

Radalle kun sitten vihdoin päästiin, niin en meinannut millään saada Gillen huomioo itseeni. Mut sit lähdettiin ja meni se ihan ok. (kuulemma, oma mielipide on aika eri). Gille osasi mahtavasti kontaktit, eikä se sählännyt niin paljon kun olisin voinu kuvitella. Ja mikä parasta, ei edes meinannut karata radalta. Loppua kohden alkoi varmaan oma vitutus kasvamaan, ja sen takia Gillen keskittyminenkin herpaantui. Huomasin myös aika monta ohjausvirhettä ja sen, etten jaksanut juosta (mutta siihen on syykin, kipeä selkä joka ei tällä hetkellä kestä yhtään agilityä). Ärsytti vaan, kun tiedän että se rata olisi voinut mennä paremminkin, mutta hitto kun mä keskityin vaan siihen, ettei vinkulelu tipu. Mulla oli sellanen mukana paidan sisällä, että saisin Gillen huomion itseeni tarvittaessa, mutta sitten se hemmetti meinasi tippua kokoajan. Ja yhdessä kohtaa meinas tippua namipussi. Mutta joo... ihan kiva rata oli. Sain ainakin hyvää palautetta, mutta luulen, että se johtuu siitä ettei ne uskalla sanoo mulle mitään huonoo :D Virheet tuli just niiltä esteiltä kun meinasinkin. Muuri oli liian korkea, eikä se meinannut eka hypätä sitä lainkaan. Pituuden ohi mentiin ekalla kerralla, mutta sitten se hyppäsi sen kokonaan hienosti. Ja pussi... kyllä se sinne sitten meni!

Pogolla meni vähän ylikierroksilla (taas), eikä se jaksanut ottaa kontakteja. Avoimessa luokassa oli joku ihan ihme kohta mitä tää T-kolmikko pähkäili vaikka kuinka kauan, ja Topi meinasi vetää siihen tietty jonkun oman kikkailunsa... yllättäen se ei sitten toiminutkaan niin kun piti :) Voi että niiden poikien meno on kyllä aika vauhdikasta häsläämistä :) Lopunaikaa Topi ja Pogo aiheutti sitten yleistä pahennusta leikkien siinä viereisellä kentällä. Siinä oli pari harjoitusestettä, missä Pogo tietty haukkui ihan hulluna. Sit Topi pelasi Pogon kanssa pyssyleikkejä... Ite meni kauemmas seisomaan ja jätti Pogon maahan. Sitten kutsuu sen luokseen ja sanoo aina PAM, niin Pogo kaatuu maahan ja kierähtää ympäri ja jatkaa matkaa... siitä on ehkä pakko kuvata video :D
Kyllä siellä joku paparazzi kuvasi sitä menoa, joten kuvia saa pistää jos joskus tänne blogiin eksyy :)

Kylläpä tuli taas juttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti