perjantai 24. heinäkuuta 2009

Kuulumiset

Eipä oikein ole tapahtunut mitään ihmeellistä, että olisi tänne saanut jotain tekstiä aikaiseksi.

Oltiin tuossa yksi päivä hiukan aksaamassa taas. Tällä kertaa Topi teki radan, ja se oli vähän omituinen :) Vauhtia ainakin riitti, oikeen juoksurata. Me osattiinkin se Gillen kanssa aika hienosti, rengas ja kepit on aika vaikee... enkä vieläkään uskalla ottaa keinua kunnolla, kun sitten se rämähtää niin ikävästi alas. Mutta hiukan hienosti Gille osaa keinun jos vähän namin kanssa sitä jarruttaa. Pogo osasi rataa hyvin niin kauan kunnes se väsyi, sitten alkoi rimat lentelemään ja oli aika lähteä kotiinpäin.

Lenkilläkin ollaan käyty - tietty jokapäivä se perus hihnalenkki. Yksi päivä mulla vaan meni hermot ihan täydellisesti kun jostain syystä kumpikaan pojista ei osannut käyttäytyä, niillä oli selvästikin ihan liikaa energiaa ja mulla liian vähän. Ja sit ihmisiä tuli vastaan ainakin vähintää 6451.

Mutta päästiin me metsälenkillekin med Soolo, Ebba, Aada ja Beea. Hauskaa oli! Meidän pöllöpäät ei vaan osannut olla taas tappelematta siinä vapauden hurmassa. Koirat kävi kaarojärvessä uimassa ja sen jälkeen Pogo kieritti Gilleä hiekkatiellä 10 kertaa ympäri. Tuli sellanen hyvä maastoväri pojalle. Sitten vielä viisi mömmökuraojaa läpi niin valmis oli... suihkuun pääsi se poika.

Liisan sanoin jyvät erottui akanoista kun esitin heittäväni keppiä sinne järveen, niin kaikki perrot juoksee suinpäin veteen hakemaan tätä mielikuvituskeppiä, mutta vehnikset jäi rannalle - eipä mennyt ne tytöt halpaan :D

Eilen veli ja sen vaimo kävi niiden uuden vauvelin kanssa meillä. (Oliskohan Vivi nyt puolivuotias). Gille oli ihan hirveen kiinnostunut Vivistä. Pogo vaan esitti leluillaan, että kato mä osaan näin, eikä paljoo kiinnostanut, kävi se Heidiä hiukan komentamassa.
Mut Gille kovasti haisteli ja pussaili Viviannen varpaita, mut heti kun tyttö liikahti niin Gille hyppäsi taaksepäin, se olikin pelottava! :P

Siinä ne turhanpäiväiset kuulumiset tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti