sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uimassa!

Tänään Gille ja Naga heitti talviturkin mereen (piti tarkentaa, että mereen, kun tämä Ebban jälkeläinen on kyllä jostain syystä heittänyt sen turkkinsa jo ties minne rapakkoon, ja MONTA kertaa). Oltiin lenkillä meren rannalla ja kuten arvata saattaa, niin ei montakaan sekuntia mennyt, kun Gille jo oli juossut veteen Nappula perässään. Ei vielä ihan kokonaan kastunut, mutta ihan tarpeeksi. Melko kylmää vettä kuitenkin on varmaan vielä. Pogo taisi mennä hiukan varpaita kastelemaan, mutta enemmän sitä kiinnosti rannalla olevat kivet. Kaislikossa vaan suhisi, kun poika hommaili omiaan.

Sitä ennen oltiin kentällä vähän aksaamassa. Kaikki kolme pääsi hommiin. Naga löysi uuden lemppariesteen, pikkupuomin. Tai siis toi kontaktipinta on ollut se lemppari ennenkin, mutta nyt kiivettiin jo koko vauvapuomi. Voi sitä iloa :) Pätevä pikkumies oli taas, harmittaa kun on ollut taas liian pitkä tauko tekemisen kanssa. Tiistaina taas purinalle!! Jee.

Gille pääsi juoksemaan oikeen rataa Topin kanssa. Tällä kertaa mun ei tarvinnut puuttua kun keinun suorittamiseen ja palkkaamiseen. Hitto, jos Pogo teki lentokeinuja, niin ei Gilleä tarvii opettaa samalle linjalle! :) Muuten poikien meno näytti oikein kivalta. Huomenna niillä alkaa ihan oikeat treenit ja tossa salaa suunniteltiin jo Tanjan kanssa Topin päänmenoksi kaikkea jännää :P

Samalla kun Gille juoksi rataa, niin Pogo mennä viiletti taas siellä sivussa. Yhtäkkiä se tajusi, että se onkin Topi ketä juoksee siellä myös! Ja ei muutakun mukaan vaan. Aina kun Topi huusi Gillelle, että hyppää, niin Pogokin hyppäsi, vaikka ei ollut sitä hyppyä siinä edessä. Kerran oli ja se suoritettiin mallikkaasti :D
Pääsi se sitten ihan oikeesti itsekin. Vähän tylsän puoleinen rata, kun ei voi mennä muutakun hyppyjä ja keppejä. Kaikki muu on vaarallisia. Näytti silti kelpaavan, vaikka ei hahmotuskyky ollutkaan ihan kohdillaan. Aina kun ei tiennyt minne mennä, ehti vallan hyvin pyörähtämään ympyrää yhden kierroksen ja jatkamaan taas siitä :)

Ja sitten Gille pääsi tekemään viime kesältä tuttua lempipuuhaansa. Aurigonottoa. Siinä se makasi mun kanssa aurinkotuolilla ja nautti olostaan ihan täysillä. Ihanaa, kesä tuleeeee!!!

 Kesä!?

Vesipeto Mäkinen

 Aarre suussa...

 Saaaks mennä jo?

 Pikkunappula <3

Ihanat pöllöpäät

 Tuleva vesipeto

 Lämmittelyksi vähän metsurin hommia

 Meidän blondi... joka kyllä noiden ruskeiden seurassa vaikuttaa useinkin fiksuimmalta kaverilta :)

 Siellä uiskenteli tälläinenkin.

 Ihana ihana ihana pikkupoikani

 Rantaleijona se vähän chillailee :)


Pooke <3

2 kommenttia:

  1. Ihanat pojat <3 huippua kesä tulee hitaasti mutta varmasti :)

    VastaaPoista
  2. Pogo on kyllä edelleenkin minun suosikki.JA mukava kun päivitätte tänne Ouluunpäin sen kuulumisia...

    VastaaPoista