maanantai 2. huhtikuuta 2012

Naga Scofield

Tänään seurasi jatkoa eiliselle Prison Breakille. Tai nyt taitaa mennä jo melkeen Chris Angelin puolelle tämä meininki. Nagalle koitti nyt kova totuus ja sinne se jäi pariksi tunniksi häkkiin, kun Topi lähti iltaan ja mä en ollut päässyt vielä kotiin töistä. 

Kotona odotti hysteerisesti huutava ja ulvova pikkukoira häkissä. Häkin vieressä oli ollut koirien sänky, joka on nyt muutamassa erillisessä osassa. Jotenkin tämä Houdini oli saanut tuhottua sen sängyn - vaikka oli siellä perkeleen häkissä!!!!! Poispäästyään Naga oli ihan paniikissa, siis ihan hysteerinen, ei oikeen ole muuta sanaa kuvaamaan sitä. Pelkäsi Gilleä ja oli ihan omituinen. Sitten se joi varmaan sata litraa vettä ja lopulta rauhottui. En sitten tiedä, onko se täällä pitänyt hirveetä meteliä kokoajan... Mutta tämä on just se syy, miksi tota häkkiä alunperinkin välttelin! Eikä siitä näemmä ollut yhtään mitään hyötyäkään. Mitäs sitä sitten seuraavaksi keksis? Kongit, aivojumpat ja metsälenkit on koitettu jo, tehottomia ovat. Koska toi aikuistuu? :)


3 kommenttia:

  1. Häkkiin pitäisi totuttaa hyvin ennen kuin sinne suljetaan. Siksi meilläkin on häkkejä koko ajan esillä: ne on niille ihan luonnollinen paikka oleilla ja ne itsekin hakeutuvat häkkeihin nukkumaan ja omaan rauhaan, kun sitä haluavat.

    VastaaPoista
  2. Kasvattajan kommenttina sanoisin , että tuotekehittelyssä on kyllä edetty vuosien varrella, mutta ei sitä nyt ihan kaikkea vielä voi saada...:)

    VastaaPoista