torstai 12. huhtikuuta 2012

Pöllöpäät

On taas sellainen hiljainen aika, kun ei keksi mitään kirjoitettavaa blogiin. Edes niitä turhia juttuja.

Tänään päätin, että on aika videokuvata koiria, kun ne on yksin kotona. Kiinnosti niin pirusti, että miten toi houdini aina kaikista virityksistä pääsi pois. Oli muuten huipusti hauskaa tulla kotiin ja alkaa katsomaan kamerasta samantien tapahtumia. Nagan maja-viritykset sen kun jatkuu vaan. Nyt oli vuorossa taas tämä häkki+aidat viritys. Ei edes sieltä vaikeimmasta päästä tulla ulos. Pääteltiin, että yli se sieltä tulee, niin kokeiltiin sitten sitä konstia, josta Miia jo sanoi, että "ei muuten toimi". Eipä muuten voitu sitten uskoa :D No ei, olihan se arvattavissa, että vaikka viltit oli aitojen päälle sidottu TOSI monella nippusiteellä, niin läpi se jostain kolosta tulee. Mutta ajateltiin kai, että jos se edes hidastaa? Myös turvallisuus oli mielessä, että ei jää sitten mikään jalka minnekään väliin. Topi laittoi vielä häkin päälle pahvin varmuudenvuoksi. Huomenna suuntaamme honkkariin tai tokmannille ostamaan lisää kompostiverkkoja, josta saamme katon :) Tällä kertaa ehkä pitävämmän katon. Sitten toi urpo tulee ehkä ali?

 Tälläinen viritys oli kun lähdettiin kotoa. Häkki, jonka päällä on pahvi. Kompostiaidat, jotka on kiinni nippareilla ja joiden päälle on laitettu noi kaksi vilttiä. Tuoli vielä pitämässä tätä hökötystä paikoillaan, kun sitä on niin kiva vissiin lykätä pisin olohuonetta.

Tälläinen se viritys oli kun tulin kotiin. Katto mennyt rikki :) Sitten päätin, että jos joku kerta olen lyhyemmän ajan pois kotoa, niin pistän videon pyörimään. Tänään koitti se tilaisuus...

Ja lopputulos on nähtävillä täällä. Hieman on tylsänpuoleinen video, mutta kolme pääkohtaa siinä on. Nagan jokseenkin vaivalloinen pako häkistä, Nagan ja Pogon mahtavan upea laulukuoro ja taidonnäyte miten tuunataan tuolia uuteen uskoon... Pitää varmaan nyt mennä kansalaisopiston huonekalujen verhoilukurssille, kun Naga on jo hiukan aloittanut tätä projektia... JOKAISESTA tuolista, tietenkin.

Ihmettelen vaan tuota kuoroa. Toivottavasti se ei ole ihan jokapäiväistä. Naapurit ei ainakaan ole mitään sanonut, että noi pöllöt pitäisi meteliä, vaikka ollaan moneen kertaan kysytty... 

Ja kenenkäs blondi se on tässäkin kohtaa kiltein... kysympä vaan!!! :D

2 kommenttia:

  1. Siis Gille on niin söpönä! Hän vaan nukkuu ja välillä käy kattomassa, että mitä hittoa noi toiset urpot huutaa??!!! Hyvä blondi!

    VastaaPoista
  2. Gilleäkin kiinnostaa muitte meno :D

    VastaaPoista