sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kevään ekat epikset

RKS:llä oli kesäkauden avajaiset tänään ja agilityjaosto piti siellä epäviralliset kisat.

Olin niin suunnitellut, että nämä olisi Nagan ensimmäiset kisat, mutta eihän ukkelilla ole edes ikää vielä tarpeeksi. Eikä kontaktejakaan olla vielä ikinä otettu kokonaan... Kisaamaan pääsi siis vaan Gille.

Topin tehtävä oli tuoda itsensä ja koirat paikanpäälle ennen kisojen alkua, yövuorolainen nukkuikin pommiin ja Gille ei päässyt kisaamaan lainkaan avoimen radalle. Topi oli ohjaksissa, niin yhtälöstä puuttui sekä koira, että ohjaaja. Harmittaa aika tavalla, koska se ykkösluokan rata meni niin sairaan hyvin. Kolmannella palkintopallilla pojat oli, kaksi rimaa tippui matkalla. Muuten kaikki meni sairaan hyvin - kontaktit, kepit ja putket. Hiukan haikeana katson menoa, kun ne (Gille ja Topi) oli paljon parempia kun me (Gille ja minä). Mutta olihan se arvattavissakin. Kyllä Gillellä silti vähän tuli mammaa ikävä, vaikka hauskaa näytti olevankin :)

Ilouutiset saavutti myös meidät tänään, kun Gille ja Topi pääsi maanantain agiryhmään! Siis siihen samaan ryhmään missä ollaan aina ennenkin oltu, Tarun ja Tanjan koutsattavana! Jeeeeee!! Oon niin happy. Nyt Topi pääsee aksaamaan vähän erilaisemman koiran kanssa hyvään oppiin ja Gille pääsee aksaamaan erilaisemman ohjaajan kanssa :) Mä sitten tyydyn kohtalooni ja katselen kentän laidalta, kun Topi tekee kuitenkin mun mielestä kaikki ihan väärin :D Melkoisen kiireinen kesä on vaan tulossa, kun luultavamminkin Topi tulee olemaan kentällä kolmesti viikossa. Maanantaina Gillen kanssa, keskiviikkona meillä on molemmilla koulutusohjaajavuoro ja torstaina vielä Nagan kanssa :) Katsotaan nyt mihin väliin taas tuo meidän reppana yksilö sitten mahtuu. Koska Pogon kanssa treenataan jotain? Tänään se pääsi kentälle juoksemaan pallonsa kanssa ja oli taas maailman onnellisin. Ei se poika kai muuta tarvitse ollakseen onnensa kukkuloilla :)

6 kommenttia:

  1. Kokeilkaapa Pogolle sitä mejää...Vaikka pallot varmaankin ovat sille aivan huippua.t Oulu

    VastaaPoista
  2. Tuli niin paha mieli kun näin että sinun nimesi puuttui treeniryhmästä :o( Miten me nyt pärjätään ilman sinua?

    VastaaPoista
  3. Joo Oulu, pitää vähän keskustella joidenkin tyyppien kanssa, jos saataisiin vähän neuvoja... Vaikkakin, se ukkeli on niin hajujen perään muutenkin, pelkään että se voimistaa vaan sitten sitä viettiä ja seuraavaksi Pogo on jossain hukassa.

    Älä Kaija huoli, en mä sieltä kuitenkaan pysty olee pois :) Ei musta niin helpolla eroon pääse!! :D

    VastaaPoista
  4. .... Niiiiiin ja Kaija, mieltä lämmittää saada tietää, että edes joku on tota mieltä :)

    VastaaPoista
  5. Poikkea Sanna Kivikylän palvaamosta ostaan pakasteverta (ja tietty ihmisille lihaisia herkkuja jos sinne asti tulee lähdettyä), se on tosi edullista siellä. Ja sitten vain pesusieni palasiksi ja sitä ulkoiluttamaan narun nokassa, vereen kastettuna tietty:) MEJÄily on hauskaa, mutta kannattaa miettiä valmiiksi hyvät selitykset mitä mahdollisille muille metsässä ulkoilijoille kertoo, ettet päädy Uuden Rauman tekstaripalstalle sientä hoivaavana kummajaisena;)

    VastaaPoista
  6. Sanna mä voin tulla joku kerta metsään seuraksi sientä ulkoiluttamaan. Mulla saattaa olla vertakin pakkasessa vielä :-)

    VastaaPoista