tiistai 28. helmikuuta 2012

Revontulia, karkkia ja agilityä

Blogipäivitykset keskittyy edelleen vaan aksaamiseen. Eipä meidän elämässä tällä hetkellä muuta tähdellistä oikeastaan tapahdukaan, maanantai-illat on kohokohtia, pääsee aksaamaan - vaikka välillä väsyttää ihan hulluna. Tahtois niin jonnekkin etelän lämpöön!!

Eilisen illan ehdoton kohokohta tosin oli revontulet! Olen tasan yhden kerran ollut lapissa ja sekin oli kesällä vuonna käpy, joten en oo ikinä päässyt ennen näkemään revontulia. Nyt eilen Henna tuli maneesille sisälle huutamaan meille "tulkaa kattomaan". Siellä me sit toljotettiin pihalla rivissä Iiriksen ja Ellun kanssa. Kotiinpäin ajellessa näky oli vielä mahtavampi, koko kappeliluhdan alueen läpi kun ajoin, niin taivas oli ihan vihreenä. Hyvä etten ajanut vastaantulijaa päin, kun taivas oli paljon mielenkiintoisempaa katsottavaa. Ihan sikamakeeta!!

Harkoissa saatiin sitten karkkia. Paljon helpompaa olla itse kotona, antaa toisen kisata ja tehdä nollia, ja sitten syödä voittokarkkeja harkoissa. Mikäs sen mukavampaa! :) Nyt oli oikeen kolme pussia tarjolla... tosin pakkanen vähän vaikutti noihin karkkien pehmeyteen, mutta hyvin näytti uppoavan silti.


Maha täynnä mässyä juostiin sitten sitä aksaakin. Viime viikolla mä tein oman agility-urani hienoimmat takaaleikkaukset... sitä hehkutin vielä paljon jälkeenkinpäin, että olin niin taitava! Inhokki-ohjaus olikin yhtäkkiä aika helppo, ja koutsin sanoin, tein illan parhaat takaaleikkaukset. Gillekin oli niin taitava, että alkoi taas hiukan tehdä mieli kisaamaan... Taidan kuitenkin tyytyä Porissa pidettäviin epiksiin ja vetää taas itsetunnon kohdilleen ja palata maan pinnalle. Nyt viime harkoissa teemana taisi olla juokseminen. Ainakin siellä sai pistää tassua toisen eteen niin perhanasti. Mullehan se ei kuitenkaan riittänyt, vaan tein ihan omia takaaleikkauskuvioita ihan ekstrana, että saisin juosta vieläkin enemmän ja kovempaa :D Lahopää ei muista rataa.

Käytiin myös sunnuntaina omatoimitreenaamassa porukalla, Pogokin pääsi pihalla vähän tekemään juttuja. Muuria ilman palikoita ja putkea :D Ja poika veti täysin rinnoin, onnellisena. Sekosi ihan totaalisesti! Esimerkiksi kun Topi käski pojan vierelle, niin hienosti se tuli siihen ja alkoi samantien heittämään jalkojen välistä kasia, eikai sitä nyt paikallaan voi olla kun kerrankin pääsi tekemään jotain!!


Naga ja sisaruksetkin täytti jo puoli vuotta!! Olen missannut (unohtanut) itse tämän tapahtuman ihan kokonaan, en muistanut meinaan yhtään! Virallinen puolivuotispotretti tulossa myöhemmin :) Niin se aika vaan kuluu! Vuoden päästä ipana on jo kisa-ikäinen!! Hui.


Ja kerrotaan nyt vielä loppuun taas yhdestä kakkuprojektista. Viime viikon loppupuoli meni taas leipoessa. Piti tehdä 30 perunaleivosta, barbikakku ja minikokoinen maidoton kakku. Ensimmäisenä mainittu onnistui, Oton minikakku onnistui - barbikakku oli täysi katastrofi. Se ensinnäkin lahosi ihan totaalisesti, sitten väsymyksen piikkiin pistetään muutama muu moka ja lopulta koko barbi oli ihan takakenossa, kun lahoaminen jatkui vaan. Hyvältä se oli kuitenkin kuulemma maistunut, ja pysyi pystyssäkin seuraavaan päivään asti, joten loppu hyvin, kaikki hyvin :)



1 kommentti: