tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä?

Naga päätti tänään yllättää ja järjestää oikein mukavan ystävänpäiväyllätyksen.


Eikä kyseessä kai tässä tapauksessa voi olla eroahdistuksesta, koska hyvä-uninen Topi nukkui tossa vieressä yövuoron jälkeen, kun pikkupoika päätti hajoittaa seinän. Ehkä oli tarkoitus laajentaa - jos Pogollakin on oma huone, niin sitten pitää olla hänelläkin, vaatehuone joutaa poiskin. Mitä tässä kohtaa kuuluisi tehdä? Gillen kanssa sillon joskus nuoruusvuosina jouduttiin muutamaan otteeseen kokemaan pari tuhoamista, mutta ei ne ollut koskaan mitään tälläistä. Ja ne meni onneksi aika pian ohi. Naga on nyt viikon sisällä rikkonut kaksi koiransänkyä, tuolin ja nyt seinän. Pitääkö mun siis sellaisina päivänä nousta ylös neljältä ja lähteä parin tunnin lenkille, kun tiedän että koirilla tulee olemaan yksinolopäivä? Tosin, hihnalenkeillä toi apina vaan kerää virtaa. Äskenkin, oltiin tunnin lenkillä, ensin hihnalla, sitten lopuksi seisottiin yhdellä kentällä, minä toisessa päässä ja Topi toisessa, juoksutettiin koiria oikeen kunnolla. Lopputuloksena, tultiin kotiin ja Naga jatkoi sitä samaa viirottamista vielä sisälläkin, juoksi minkä jaloistaan pääsi eteisen matolta olohuoneen matolle ja uudestaan. Jotain virikkeitä pitäis keksiä yksinollessa, mut eihän tolla tuholaiselle uskalla mitään edes jättää näkyville, mistä voi saada jotain irti. Esim. seiniä. :D Häkkiin en todellakaan haluis ipanaa laittaa... Ehkä pitää tässäkin tapauksessa odottaa, et se kasvaa aikuiseksi?

5 kommenttia:

  1. Kasa kongeja sun muita ;) Niillä meijän koirat menee, niitä ei saa ees ihan helpolla rikki.
    http://www.petenkoiratarvike.com/aktivointilelu_dog_pyramid__17_cm/sininen_pr_7213133331078.html
    Tuo on hyväks havaittu, pitää vaa melkosta kolinaa ja lentelee pisin seiniä :D
    http://www.mustijamirri.fi/busy_buddy_twist_n_treat_pr_014031.html ja tää on kans :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä, toi eka meiltä löytyykin. Siinä on vaan se pulma, että meillä asuu yksi hirmuinen ja ahne Gille, joka ei anna Nagan leikkiä millään, vaan on vähän sellainen "minäminä" tyyppi. Koirat vois laittaa eri huoneisiin, mutta meillä ei ole alakerrassa ovia, ja siinä vaiheessa tulis varmaan joku muu läpi seinän :) Ehkä sitten vaan pitää pistää tosi monta aktivointilelua, että molemmille riittää.

    VastaaPoista
  3. kymmenenminuutin aivojumppa vaikka vaikeimpia pentutreenejä että joutuu tosissaan keskittymään tekemiseen,vaatii harmoonista aikaa.

    VastaaPoista
  4. Joillekin ei mikään riitä. Meillä on aivojumpat riittäneet ja mä olen siinä onnellisessa asemassa, että yksinoloa ei ole tullut paljoa kerralla. Mutta kyllä mä häkittäisin jonkin aikaa, jos kämppä alkaa hajota, se tulee niin pirun kalliiksi. Tarpeeksi iso häkki vaan, niin ei se siihen kuole, eikä kyse ole loppuelämästä. Mutta koita nyt ensin väsyttää aivojumpalla :-)

    VastaaPoista