perjantai 20. tammikuuta 2012

Kakkua

Puuha Pete - tietenkin!!


Agilitykaveri Ellu pyysi, että tekisin heidän kaksoispojille synttärikakun... Vaikka just viime kerralla vannoin, etten tee enää ikinä yhtäkään kakkua - niin taas huomasin ottavani haasteen vastaan. Päädyin aiheeseen Puuha Pete. Inspiraation sain internetin ihmeellisestä maailmasta, joten hiukan on kopioitu ideaa. Olen aina tähän mennessä tapellut sokerimassan kanssa kakun päällystyshommissa, mutta nyt halusin kokeilla hahmojen tekemistä. Aikaa siinä meni, koko kakkuun taisi mennä noin 12-13 tuntia. Ei ollutkaan mikään pieni homma, mutta hauskaa oli, ainakin jotkut osat :) Myöskään hinnoittelu ei ole paras puoleni, loppujenlopuksi taisi mennä tappion puolelle :D Hups.

Toivottavasti kakku miellytti Ellua ja perhettä, ja toivottavasti se maistui hyvälle. Tilauskakkujen kanssa on aina vähän jännää sen maun kanssa, kun ei koskaan tiedä miten kaikki maut sopii yhteen. Tosin, mun periaate kakuissa on aina "ei se maku, vaan se ulkonäkö". Niin taisi käydä tässäkin, vähän taas innostuin liikaa. Pääasia, jos kaksoset tykkää! :)

Niin ja kun kakussa oli niin suuri homma, niin en osannut päättää minkä kuvan laitan. Laitoin siis samantien 10 kuvaa. :)

 Lastina suklaarusinoita... eiku siis kiviä. :)

Tämä traktori oli ensimmäinen tekele, ja ainut mikä onnistui.

 Petestä tuli vahingossa hullun maalaisjuntin näköinen...







3 kommenttia:

  1. Se on kyllä Upea. Mietin vain edelleen, et mitäköhän Miian kakkuun ilmestyy ;)

    VastaaPoista
  2. Käviskö barbikakku? :)
    (taas mä kaivan ittelleni kuoppaa!! :D)

    VastaaPoista
  3. Kävis! Voisko Otto saada jonkun pienen maidottoman kakun (onko mahdollista)? Ja sit kerrot jossain kohtaa kustannukset jne :) Ja näitten partyt on näissä maissa 25.2.

    VastaaPoista