lauantai 28. tammikuuta 2012

Hiljaiseloa

Tästä alkaa tulla kakkublogi, kun ei jaksa koirajuttuja enää kirjoitella. Tänään taas menetin hermoni täydellisesti, kun tein jälleen kerran tilauskakkua. Spidermankakku siitä piti tulla, mutta joku kasa siitä sitten kehkeytyi. Tämä kuuluu taas siihen sarjassamme "pilalle meni" - kakkuihin. Päässä oli hyvä visio, mutta melkeinpä kaikki vaiheet meni niin pilalle kun vaan olla ja voi, niin siitä ei omasta mielestä tullut lähellekään hyvä. Onneksi Martta sentään innostui täysillä, kun haki kakun - eli ehkä se on taas tämä itsekritiikki :) Täytteenä oli sitruuna ja lakritsi, joten pakko olla ainakin hyvänmakuinen!


Harkoista ei ole tullut kirjoiteltua, vaikka siellä ollaan kyllä käyty joka maanantai. Kivaa on ollut joka kerta, mutta ei vaan jaksa aina vääntää samaa tekstiä. Kesää odotellessa!! On talvessa silti hyvätkin puolensa, tuolla lumisessa metsässä lenkkeileminen on ihan parhautta! 

Muutenkin aivot jäässä, kun meillä sisällä on ihanat 13 astetta lämmintä. Pari kuukautta ollut jo alle 18 astetta kokoajan - ja nyt kun taloyhtiö sai vihdoin ja viimein aikaiseksi alkaa korjauttamaan asiaa, lämpötila tippui vielä lisää. Ukkeli vaan sanoi, että tiistaina sitten ehkä lämmöt tulee takaisin... Eli nyt ollaan kokonaan ilman lämmitystä sellaiset viisi päivää, jos edes riittää. Mukavaa on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti