tiistai 27. syyskuuta 2011

Kesäkauden viimeiset reenit

Niin se kesä vierähti ja syksy saapui agilityynkin, liian nopeesti. Taas kerran loppui ohjatut harkat ja koutsit pääsi ansaitulle lomalle. Harmillista vaan meidän ryhmäläisten kannalta, kun olisin ainakin itse voinut vielä jatkaa tällä linjalla. Seuraavaksi päästään sitten treenaamaan... öö, koska? Talviharjoittelupaikasta ei ilmeisestikään ole tietoakaan, joten huonolta näyttää. Voi vee, jos joudutaan taas sinne perkeleen maneesille!! Toivottavasti saadaan nyt sitten edes kentällä käydä pitkään, ennen kun lumi saapuu kehiin.

Meille tuli äkkilähtö harkkoihin, kun makseilla piti olla yövuoro, mutta Taru hälytti mut radanrakennuspuuhiin. Siellä sitten Gillen kanssa hengattiin tovi ja odotettiin omaa vuoroa. Gillelle tuli yhtenä maanantaina kentällä olevista ötököistä kovin kutisevia patteja, sen takia on tarvinnut pitää takkia tai fleeceä sen päällä. Äkkilähdön takia se takki tietenkin unohtui kotiin. Onneksi Mumma pelasti tilanteen, kun Gille sai sen fleesepaidan päällensä. Mun mielestä Gille oli tosi hauska, omasta mielestään aika nolo:

(miksi noissa kuvissa näyttää siltä kun tuolla taivalla olis aurinko,
vaikka oli ihan pimeetä? Tehokkaat valot indeed)


Ei me nyt taaskaan ihan osattu kaikkea niinkun pitäisi, mutta oli siellä onnistuneitakin kohtia. Ei siis jäänyt huono mieli, mutta olisin voinut kyllä sen yhden pirullisen kohdan osata ohjata oikeinkin. Vähän jäi vaivaamaan. Mutta kun ei osaa niin ei osaa. Ja sen ainakin tiedän nyt, että keppitreenissä pitää edelleen vahvistaa Gillen omaa pujottelua, se on nyt vähän jäänyt edelleen siihen "osaan hakea oikean keppivälin" - mutta omatoiminen pujottelu ei toimi, kun yritin ottaa etumatkaa, niin alkoi poikakin harppimaan. Ja Gillellä oli taas kovin paljon asiaa, haukkua se jätkä ainakin osaa. Ja purra (kannattaa pitää sitä lelua housujen taskussa, josta se yrittää ottaa sitä kokoajan, välillä meinaa tippua koko housut, välillä on nahkaakin välissä).

Pokerimies oli tänään vapaapäivällä kun ei enää epiksien jälkeen uskallettu sitä ottaa pimeälle kentälle. Sen mielestä on varmaan superluksusta kun Gille lähtee yksin harkkoihin, niin sitten Pogolla on kotona aina jotain erityisäksöniä, nytkin se oli tunnin yrittänyt tyhjentää kongista lihapullia, mutta ei onnistunut. Topin piti lopulta vähän avustaa. Ei oo oikeen tota praktiikkaa. Gille kun tuli kotiin ja siellä kongissa oli vielä yksi lihapulla jäljellä, niin siinä meni noin 8 sekuntia, ja homma hoidettu. Tekniikat hallussa sitten taas tällä kaverilla.

Kiitos kesäkaudesta Taru ja Tanja!!
- toivoo juniori-Mäkisen poppoo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti