torstai 22. syyskuuta 2011

Hurjaa agiliitoa

Ei ole taaskaan jaksanut kirjoitella maanantain harkoista mitään, kun en tiedä mitä kirjoittaisin. Ja alkaa ottamaan päähän, etten ikinä osaa kirjoittaa Pogon menosta mitään. Nytkin mietin, että videokamera olis kyllä niin hyvä olla ihan perusharkoissakin mukana. Ehkä pitää investoida sellaiseen? Häämatkarahoista? :D
Pogon menosta taas sen verran, että on se ihme ukkeli. Alkaa jo tulla hämärä niin aikaisin, ettei enää jälkimmäisessä ryhmässä varmaan Pogon kanssa pysty menemään (no, ei oo kun yksi kerta jäljelläkään). Nytkin piti laittaa jo valot päälle heti ekana koirakon kohdalla. Joka oli siis Pogo ja Topi. Mutta superhyvin se meidän kaheli siellä näkee mennä, mahtavaa! Eilen oltiin ihan pilkkopimeellä lenkillä, niin siellä se tepasteli mun perässä reippaasti. Päässään varmaan ajatteli "voihittovoihittovoihitto, mä en nää mitään, oon ihan paniikissa, kävelen eteenpäin kun en muutakaan voi" - mut ei siitä mitään erikoista huomaa, se on niin omituinen normaalistikin :)

Joo, mutta Gille oli taas syönyt jotain sieniä ja kävi ihan ylikierroksilla. Kaikki mun viimekertaiset teoriat meni romukoppaan. Ei kävelty kotoa kentälle, eli se ei ollut yliväsynyt. Tehtiin kyllä lämmittelyyesteillä taas lähtö- ja keppiharjoituksia, mutta niistä se taisi kerätä vaan lisäkierroksia. Pinkki possukin oli mukana, mutta se on jo rikki. Radalla mentiin sitten ensimmäiset hetket kaikki esteet ohi ja väärin. Sitten kun siinä Gille väsyi huutamiseen, niin alkoi sujumaan. Tanja tykkäsi keksiä meille eri ohjausvaihtoehtoja, jotka ei olis niin helppoja meille. Ja mehän tehtiin, oivoi kun oltiin hyviä :P Mua nyt hiukan häiritsee takaraivossa piilevä ajatus, tahtoo kisaamaan. Mistä tälläinen on tullut? Huomisten epiksien jälkeen mieli saattaa muuttua, mutta jos siellä menee hyvin, niin voisin vaikka tempasta ja ilmoittautua jonnekin. Tekosyytkin on käytetty jo, joten jos tavoitteellisissa aikoo reenata, sen eteen pitää alkaa taas tekemään jotain vähän enemmänkin.

Kuulin jälkeenpäin, että Terhi oli siellä kentän laidalla puhellut hassuja. Oli katsellut kuulemma mun ohjausta ja sanonut, että miten hän saisi myös nimensä Mäkiseksi (vertaa viimekertaiseen kirjoitukseen, jossa yksi teorioistani oli, että uuden sukunimen myötä musta on tullut parempi ohjaaja) - Terhin ratkaisu oli jättää Mikko ja mennä Tommin kanssa naimisiin :D :D Oli kyllä hauskin juttu ever :)

Gillellä oli eilen jotain hallusinaatioita. Se näki ensin pihalla sammakon, joka oli ainakin NÄIN pelottava. Siis ihan jär-kyt-tä-vää. Piti ensin hiiiiiipiä lähelle haistamaan mikä se on, ja kun sammakko liikahti, hyppäsi Gille ainakin seitsemän metriä ylöspäin. Sitten asia unohtui, kunnes illalla se nukkumaan mennessä hyppäsi meidän sänkyyn (jota siis ei saa tehdä) alkoi haistelemaan peittoa - ja siellä sängyssä oli ihan saletisti myös sammakko, koska se oli ihan yhtä pelottavaa. Sätki kun mikäkin epäluuloinen siinä aikansa, ennen kuin ymmärsi, ettei siellä sammakoita ole ja meni omalle paikalleen nukkumaan :)

7 kommenttia:

  1. Terhi, Ziki ja Flippi22. syyskuuta 2011 klo 17.13

    No vähän mua kyllä epäilytti, että mitä Tommi mahtais sanoa tästä ehdotuksesta...mut mitä sitä ei tekis menestyksen ja mammonan eteen ;D

    Tosin oli mulla toinenkin ajatus, entäs jos pistäs johonkin deittipalstalle ilmoituksen. Ainut kriteeri olis, että sukunimi olis Mäkinen. Mahtaisko onnistua? ;)

    VastaaPoista
  2. Niin ja saisin sit samalla myös kivan anopinkin ;D

    VastaaPoista
  3. Niin tai jos te Mikon kanssa vaihdatte yhdessä nimen Mäkiseks, pääsis pienemmällä vaivalla ;)Siks toiseks en mä Terhi sullekkaan halua ryhtyä anopiks kaveri vaan!! =D

    VastaaPoista
  4. Terhi, Ziki ja Flippi23. syyskuuta 2011 klo 9.12

    No sillain mä meinasin ensin Taru tehdäkin, mutta joku viisas sanoi ettei sukunimeä voi vaihtaa noin vain...sukunimeä ei voi vaihtaa jo olemassa oleviin sukunimiin. Eipä siis auta kuin mennä naimisiin Mäkisen kanssa tai jäädä ikuiseksi tumpeloksi :D

    VastaaPoista
  5. Voi olla et sun kannattaa vaihtaa nimi heti vaik Suoknuutiks, Oreniukseks, Aaltoseks, Suomalaiseks..... ja mitä niitä huippuja nyt onkaan, mitä sitä keskinkertaiseksi kun samalla vois ryhtyy huipuks =D Mä seuraan sivusta miten sun käy ja jos vaukutus on selkeä niin mäkin ryhdyn tuumastatoimeen =)

    VastaaPoista
  6. Mut hei voihan nimen vaihtaa,vaikka ei meniskään naimisiin...jos olis vaikka Leinonen-Orenius eli ois niin ku Janitan kokemus, järki ja taito ja sitten Jounin jalat.

    Toi sammakko juttu oli ihana :-D

    VastaaPoista
  7. Terhi on oikeassa, ei saa tostanoin vaan ottaa jotain nimeä... Mut mahtaiskohan jossain nimilaissa mennä toi yhdistelmänimi läpi... tai jos jostain esi-isistä löytyy vaikka Orenius-nimi taustalta, niin sitten sitä saa käyttää.

    Tosin, jos keksii ihan kokonaan uuden nimen, niin sitten sen saa vaihtaa. Mitäs sanotte esimerkiksi tästä: Leorenius. Siinä yhdistetään myös noi kaksi Tanjan ehdottamaan henkilöä :)
    Tai Oreknuutti. Terhi keksii varmaan näitä enemmän :)

    VastaaPoista