sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hei mekin ollaan täällä

Päivityksiä tulee pennuista, mutta omat pojat jää vähän vähemmälle. Olkoon tämä siis hyvitys-yritys. Kauppareissulla jäi mukaan uusi lelu - käärme! Vanhalle käärmeelle oli käynyt vähän hassusti, kun se vähän laihtui.

Lelu on Pogolle, jotta se säilyisi ehjänä. Eihän niitä omia leluja rikota, paitsi vahingossa. Gille saa erikoisluvalla leikkiä tämän kanssa kuitenkin - hiukan :)





6 kommenttia:

  1. Mä rakastan tota Pogoa; aina se saa mielen iloiseksi noilla jutuillaan, vaiks ois ollu miten lässähtäny olo ittellä...:)

    VastaaPoista
  2. Pogo on niin huippu mies miten se osaakaan nauttia leluistaan <3 Juu ei se omia leluja riko mut siskojen lelut aina vähän niinkuin vahingossa ;)

    VastaaPoista
  3. VOI juku miten tuo Pogo voi muistuttaa Zocoa..ihanaa.

    VastaaPoista
  4. Niinpä Liisa, kyllä Pogon avulla on parista suosta noustu ylös, kun se vaan osaa olla niin onnellinen pienistä asioista :)

    Ja Taru, rikkoo se Gillenkin leluja. Sen takia kaikki lelut pitääkin olla Pogon, ettei se rikkois niitä kotonakin :D

    Just puhuttiin viikonloppuna Ilkan kanssa kun istuttiin pentulaatikossa, että molemmat meidän koirista on niin isäänsä tullut, että ihan ihmetyttää. Taas tuli vissiin todistettua tämä Pogo-Zoco yhteys :)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Sanna mahtavasta vinkistä epispalkinnoksi!! *hykertelee* p.s. Jos teidän mato-mainio on jo bulimiansa kokenut, niin suosittelen hankkimaan veteraanikoiran ohjattavaksi;)

    VastaaPoista
  6. Hitto, Pogolle uusi käärme! :) Vaikka tämä nykyinenkin on vielä ihan voimissaan, tosin laihtuminen on vain ajan kysymys.
    Kävisköhän Pogo veteraanista... jos vaihdetaankin nimi para-agilityyn...

    VastaaPoista