tiistai 16. elokuuta 2011

Sitä samaa

Kirjoitetaan uudestaan sitten. Eilen sain tekstin häviämään mystisesti, erroria pukkas vaan.

Sunnuntaina oltiin kentällä treenaamassa ominpäin, minä ja Soolo. (no oli siellä Taru, Pogo ja Gillekin). Mutta siis Soolon kanssa meikä juoksenteli. Taru meinaa, että mä vien Soon piirimestiksiin - kun hän ei sattuneesta syystä itse pääse. Mä olen kylläkin kakkosvaihtoehto ohjaajaksi (kun ykkösvaihtoehto on yllättäen töissä), mutta näemmä parempi sekin kuin ei mitään :D. Mun mielestä ykkösvaihtoehto olisi ollut paaaljon parempi. Edelleenkään en ymmärrä, että mitä järkeä koko touhussa on, koska noissa kisoissa se nolla olis vähän niinkun pakko saada, mutta tällä kokoonpanolla sitä on turha odottaakaan - tietää ainakin, ettei ole tavoitteena voitto. Reenaillaan nyt, ja mennään sitten näyttämään Porilaisille, että mistä ne Raumlaiset flikat on tehty. Itsellekään se ei ole vielä selvinnyt. Ellen sitten tosiaan hyperventiloi itseäni hengiltä, kun saattaa olla pienet paineet ja jännitykset kehissä siinä vaiheessa. Epiksissä nyt ainakin mennään tänään Tanjan radalle hurvittelemaan, katastrofi on valmis! :) Ehkä Taru siinä vaiheessa tulee järkiinsä ja hankkii jonkun muun ohjaajan :D (kuulemma ei).

Maanantain harkoissa oltiin Gillen kanssa palattu taas normaaliin meininkiin. Ollaan taas täysin paskoja! :) Mä en osaa ohjata ja Gille ei osaa mitään. Se vaan huuuutaa. Nyt sillä oli kyllä jotain extra-patoutuneita tunteita, mitkä piti purkaa. Huutamalla. Ja sitten se huusi. Sen jälkeen se huusi. Välillä hypättiin ja purtiin - ja sitten taas huudettiin. Ihan sekopää. Sitten mä jo totuin siihen Soolon kanssa menemiseen liian nopeesti, ja ohjasin Gilleä samalla lailla. No eihän se mihinkään irtoo. Soon kanssa oli kiva mennä, kun paskalla ohjauksella se meni vähän niinkun vahingossa oikein. Helpolla radalla siis - vaikeella se onkin sitten jo vähän hankalampi juttu. No, ehkä olen taas itsekriittinen, mutta kerron vaan milta se tuntuu, en tiedä miltä se näyttää. Varmaan vielä pahemmalta :D

Gillen kanssa tein sillon sunnuntaina keppejä, jotka meni JOKA kerta väärin. Se harppas aina yhden välin. Harkoissa ne onnistui kuitenkin taas normaalisti. Pitäis nyt vaan saada jostain energiaa jatkaa sitä keppitreeniä. Sen ansiosta Gille osaa kyllä hakea kepit (ei avokulmaa), mutta mä en pääse edelleenkään irtoomaan kepeiltä niin paljon kun haluisin. Tai jäämään jälkeen. Ehkä mä sitten syyskuun puolivälin jälkeen jaksan taas. Ja kontakteja pikku-pöllöpää ei taas osannut. On tääkin yhtä soutamista ja huopaamista!!

Pogolta jäi taas harkat väliin, kun sillä oli joku mahatauti. Tai ei tiedetä mikä sen aiheutti, mutta kaikkea jännää oli maailma täynnä maanantaina kun Topi meni kotiin. Siitä sitten siivoomaan vaan. Nyt Pogo voi jo paremmin ja on hemmetin nälkäinen. Hassua kattoo, kun ei se yleensä ole ruoan perään, nyt se on _melkein_ pahempi kun Gille. Tai sitten syynä oli erikoinen ruoka, eikä aina sitä samaa.
Pogolle oli järjestetty kotona sitten mieluista ohjelmaa agilityn korvikkeeksi. Siellä ne oli kaivanut kaikki "pitää ommella reikä umpeen" -lelut esille. Pogo ei halua, että hänen lelujaan heitetään pois, joten jos niihin tulee reikä vahingossa, niin ne pitää korjata. Mä olen vaan vähän laiska sen asian kanssa, ja siellä ne kiltisti sitten odottelee ompelu-operaatiota. Mutta tais Pogo olla maailman onnellisin poika, kun ne kaikki sai. Topi oli laittanut Pogon vessaan piiloon ja piilottanut ne lelut pisin kämppää, sitten Pokeri sai etsiä ne yksitellen. Uusi Ikea-pallo vei voiton niiltä tyhmiltä vanhoilta. On ne hassuja - kaikki kolme :D

Perjantaina on kauan odotettu Elinan koulutus. Jee. Fiilikset tosin laskee siitä, että päässä on biljoona muuta ajatusta, väsyttää - ja koulutus on keskellä yötä! (19:00-00:00). Pogolle anoin jo armoa, että jos se saisi mennä ekana, koska muuten ei enää näe mennä. En tiedä menikö anomus läpi muutakun yhdelle. Mutta sitten jos Gille on tyyliin viiminen (kun kaupunkitaistelijat vissiin kiilaa siihen väliin) niin se on siinä vaiheessa jo ihan sama meneekö vai ei. Ei me enää siinä vaiheessa edes jakseta, kun nukkumassa olis pitänyt olla jo aikoja sitten. Sitten seuraavana päivänä pirteenä Topin kaverin häihin... jep jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti