torstai 25. elokuuta 2011

Ekaa kertaa pentuja katsomassa

Hihii, ne on söpöjä! :) Ja ihan hassuja.

Olin eilen istuskelemassa pentulaatikossa tosiaan, kyllähän siellä viihtyisi pidemmänkin aikaa. Pennut on nyt siis nämä:

Tulppa, eli kauluripoika, eli Pikku-Gille. Tämä kaveri oli siellä esteenä, ettei muutkaan päässyt ulos. Huutaa lähes kokoajan :) I-H-A-N-A!

Viirupoika on toinen lemppareista, tää on Pikku-Pogo. Sillä on niskassa ja otsassa viiru, sekä kokonaan valkoinen maha. Oli kuulemma heti ulostullessaan ollut menossa jokapaikkaan, selvästi tuleva agilitykoira :) S-U-L-O-I-N-E-N!

Kokoruskeapoika on myös aika äänekäs, ainakin tissillä. Sillä on sellainen iiiihan pieni viiru rinnassa. Nämä on kaikki kyllä aika kovia menijöitä jo nyt, en osannut arvatakkaan miten lujaa puoli päivää vanhat perrot voikaan mennä. N-A-M!

Ja sitten se tytön tyllerö. Voi että sentään, mahtaa tulla pitämään jöötä veljiinsä, jahka vähän siitä vielä kasvaa :) Tyttönen on myös kokonaan ruskea, mutta valkoista sillä on hiukan, muun maussa tassun päässä :) S-Ö-P-Ö!

En malta odottaa, että pääsen taas äyhölle. Harmi vaan, että nyt on tuhannesti muuta ohjelmaa :/ Otettiin eilen kuvia, niitä voi mennä katsomaan Soolon ja Ebban blogista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti