tiistai 7. kesäkuuta 2011

Vesihäntä

Voihan nyt sentään! Mulla meni eilinen päivä siihen, että ihmettelin Gilleä. Mikä ihme sillä on!? Kovin levoton, selvästi kipeä jostain, ei pysy paikallaan vaan vaihtaa paikkaa, itkee, valittaa ja parkuu. Osasin olettaa, että se nyt on Gille, ei varmaan ole kovin suuri ongelma, mutta kun blondia sattuu, niin sitä sitten sattuuuuuuu. Kokoajan paheni pienen olotila, enkä edelleenkään keksinyt mikä sillä on!! Lähdin käymään kentällä hakemassa Tarulta yhden paperin, ja siellä sitten se selvisi. Huomasin itse, että se aristaa häntäänsä! Sitten samalla sekunnilla Miia sanoo, että mahtaakohan se olla vesihäntä? Olin sitten tutkinut kaikki muut paikat, paitsi sen hännän! Ei käynyt mielessäkään. Onneksi lähdin kentälle! Se oli kyllä pikainen treeni, lähdettiin samantien takaisin. Harmittaa, kun ei päästy yhtään harkkaamaan :/ Keppitreenitkin jäi välistä.

Ihan urpoa, joku vesihäntä! Noihan ui viime kesänä ihan hulluna, kävin niiden kanssa joka päivä uimassa! Nyt ne on tänä kesänä ollut ehkä kolme, neljä kertaa, niin sitten tulee tollanen vaiva. Huipputyhmä. Onneksi ei sentään mitään vakavaa, mutta pistäähän se vituttamaan, että esim. tänään on luvattu lämpöasteita 30 ja ei saa viedä koiria uimaan. Reilua!?

Loppukevennykseksi kerrottava teille vielä äskeinen puhelinkeskustelu lehtimyyjän kanssa. Myyjä puhui erittäin epäselvästi, luki suoraan paperista taukojan pitämättä, hoki samaa lausetta, vaikka miten sanon "EI KIITOS". Lopuksi kun se sanoi varmaan viidennen kerran, että "pistetäänhän nyt sullekin tulemaan tämä paketti" - sanoin vaan napakasti "EI". Luurin päästä kuuluu: "no voi ny jumalauta... tuut tuut tuut tuut...." Okke, hyvää päivänjatkoa vaan sitten sullekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti