perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kesä ja kiire

On niin kovasti tekemistä, ettei ole kesä ja kärpäset, vaan kesä ja kiire. Ei sitä ehdi mitään erityistä koirienkaan kanssa tekemään, kun aina pitää tukka putkella juosta jo jonnekin. Tällä viikolla on ollut niin kauhea hellekin, ettei lenkillekään ole oikeen voinut mennä. Tai olen mä käynyt, mutta Pogo protestoi vastaan. Gillen vesihännän takia uiminenkin on jäänyt vähemmälle, eilen ne sentään pääsi uimaan kun mä olin vetämässä alkeisryhmää. Ja edellispäivänä pikainen pulahdus, Gillen mielestä se oli ihan liian vähän, kun pääsi vaan kerran kastamaan ja samantien pois. Häntä siis parani yllättävän nopeesti, yhtä nopeesti mitä se tulikin.

Tuntuu, että harkaamisesta olisi ikuisuus kun viime viikolla ei päässyt lainkaan! Eikä aika anna myöden mennä sinne muuten ja sitäpaitsi siellä on aina ryhmät iltaisin. Paniikissa huomasin, että kesäkuussa on enää kolme maanantaita ja sitten alkaa tauko. Pööh, ihan pyllystä. Ehkä sitten pitää vaan mennä omatoimisesti ja kenties pakottaa hovikoutsi koutsaamaan vapaallakin :)

Helle vaikuttaa näemmä minunkin päähän, koska unohdin jo minkä takia alunperin aloin tänne kirjoittamaan. Julkaistaan nyt sitten tämänkin höpinä, niin tapahtuu sitten blogissakin sentään jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti