lauantai 9. huhtikuuta 2011

Kummiflik

Sain eilen kummitytön, Annan ja pikkupojan kylään. Oli huisin ihanaa. Pogon mielestä Anna on tosi kiva, sitä vois vaan pussailla ja tökkiä. Pogo on sellanen ihme tökkijä. Sillä on neljä lempparia. Tarun kaveri Tiina, Anna, Tanja ja Nanne. Niitä se sit tökkii nenällään, eikä mitään hiljaa - Nannekin lentelee välillä kumoon kun heillä on joku hyvä leikki menossa. Nannea se kylläkin tökkii vaan meillä, ei missään muualla. Olis hauska tietää, et mikä tämäkin toiminnan idea on. Tanjaa poika tökkii aina hieromisen jälkeen, viime kerrallakin Gillen hieronnasta ei meinannut tulla mitään, kun Pogo yrittää kaataa Tanjaakin kumoon :)

Gillen mielestä sitten taas vauva oli tosi pelottava. Ei se varmaan tajunnut, että Neean ja Annan lisäksi meille tuli kolmaskin. Tyyppi kävelee eteiseen haistelemaan tyttöjen tavaroita ja sitten siellä olikin joku otus nukkumassa, mikä liikkui ja hengitti!!! Gille pelästyi ihan törkeesti ja juoksi pois muristen. Sitten se istui olohuoneen lattialla, tuijotti eteiseen ja haukkui. Pe-lot-ta-vaaa!! Mentiin yhdessä katsomaan, ettei se vauva ole oikeesti vaarallinen, mutta Gille oli toista mieltä.
Pogokin teki tuttavuutta pienen kanssa, hiipi salaa sinne eteiseen niin etten huomaa, meni katsomaan nukkuvaa vauvaa, otti askeleen taaksepäin ja haukahti, odotti, mitään ei tapahtunut niin voi poistua tilanteesta. Yrittiköhän se herättää vai mitä? Ei ollut pelokas niinku Gille, utelias vaan. Täytyy sanoa, että siinä on pienellä ainakin hyvät unenlahjat. Kuinka moni muu pystyisi tollee vetää sikeitä, kun koirat käy vähän väliä huutamassa naaman edessä? :)

Neea ja Gille rappusilla. Pogoa ei saatu kuvaa, koska sillä oli pallo-bisnekset kesken.

Ihuna kummiflikkani :)

2 kommenttia: