maanantai 25. huhtikuuta 2011

Kisaamassa con Kilu

Noniin, kirjoitetaan kisoista nyt vielä kun ne on tuoreessa muistissa. Tai siis, en mä niistä radoista kyllä kauheesti enää muista ja videotkin on Kaijan kamerassa... varmaankin?

Eli tänään mentiin Gillen kanssa ATT:lle kisaamaan kahden startin verran. Jokin mielenhäiriö iski, kun itseni sinne kisoihin ilmoitin. Eikä kyllä harmita. Jäi hyvä fiilis, vaikka ei kaikki ihan nappiin mennytkään. Kuitenkin oma pää kesti, eikä alkanut missään vaiheessa harmittamaan. Se oli se tavoite. Muut Raumalaiset onnistui niin hyvin, että pitää olla vaan ylpeä seurakavereistaan.

Ensimmäisellä radalla lähdössä oli pientä ongelmaa, kun Gilleä alkoi siinäkin kohtaa kutittamaan niin paljon, että piti vaan rapsuttaa hullunlailla. Siltä radalta saatiin kerättyä pisteitä 15 kappaletta. Keppivirhe, putkella kielto ja kontaktivirhe. Olin miettinyt, että pitää päättää valmiiksi, että mitä teen kun Gille ei ota kontaktia. Enkä muistanut enää mitä olin aiemmin päättänyt. (ja tässä kohtaa saa sanoa KUN eikä jos, koska se on fakta, ettei Gille kisoissa ota kontaktia niinkun pitää) Mutta en osannut päättää. Jatkanko, palautanko ja lähden pois, käsken koiran maahan ja lähden pois... Sitten unohdin tehdä päätöksen. Puomi oli kolmas este ja hienosti siitä taas hypättiin sivuun. Pidin sellaisen muutaman sekunnin miettimistauon "mitä hittoa nyt?" Ja jatkettiin vaan. Päättelin, että siitä se vitutus on ennenkin johtunut, että olen lähtenyt kokonaan pois. Nyt keskityin vaan omaan ohjaamiseen ja siihen, ettei vitutusta tule. Ja siinä onnistuin!

Toisella radalla tuli myös virheitä 15. Keinun ohitus ja kaksi kontaktia. Ne kontaktit on nyt ainoot asiat, mitkä oikeesti harmittaa. Mutta siinäpä harmittaa sitten. Harkoissa kun se osaa ne niin hyvin, kisoissa mä vaan teen jotain väärin. Muuten molemmat radat meni hyvin. Ja Tanja käski kirjoittaa isolla, että TÖRKEEN HYVÄ PUJOTTELU. :D Sain omasta ohjauksestani kehumisia, joten taisin siis olla monessa asiassa hyvä. Esteiden ohituksia ei tullut muutakun siinä keinulla, ja se oli puhtaasti oma kämmi. Muuten muistin tiukan ohjaustavan ja melkein kaikki putkeenmenotkin onnistui :D Plussaa sain myös valitsemalla omatoimisesti sokkarin, kun kaikki muut teki valssin :) Valssit nyt vaan on vähän tympeitä.

Tästä on hyvä jatkaa, ensin pääkoppa kuntoon ja mietitään sitten sitä kontaktiongelmaa. Johonkin hyvään suuntaan tässä ollaan kai menossa. Ja tuo ensimmäinen lähtöpaikka oli mulle itseasiassa ihan hyväkin juttu. En ehtinyt jännittämään oikeastaan lainkaan. Vähän ensimmäisessä rataantutustumisessa paikat tärisi, mutta hyvin selvisin siitäkin :)

Ja Pogo oli koko päivän Vaarin ja Nannen kanssa äyhöllä, poika sai nauttia kauniista ilmasta koko päivän pihalla :)

3 kommenttia:

  1. Ihan huippua Sanna! tavoite täytetty. Positiivisella mielellä viellä kisasuorituksienkin jälkeen! Ekaa rattaa en itse nähnyt mutta ystäviltä tuli vain positiivista palautetta sun ohjauksesta! Toisen radan näin ja hyvältä näytti ja mikä hienointa et luovuttanut vaan ohjasit edelleen virheistä huolimatta. Tästä on hyvää jatkaa ja kyllä ne kontaktitkin viellä kisoissakin pelittää, aivan varmasti!

    VastaaPoista
  2. Nyt aina kun katson tuota otsikkokuvaa, nii tulee itku, kun mulla on nii ikävä teitä! Kumpi muuttaa, tuo 36km on liian paljon!

    VastaaPoista
  3. Jos tehdään joku puolivälikompromissi? :) Taaaaiiii, sit te muutatte tänne, hankit sen Ebban pennun ja alat aksaa. Okei, sovittu.

    VastaaPoista