tiistai 1. helmikuuta 2011

Juostaaaaan

Eilisissä harkoissa sai juosta! Tai no, olisihan se juokseminen vähentynyt kummasti, jos olisi ensimmäisellä (tai edes toisella, kolmannella) kerralla ohjannut oikein. Mutta tyhmästä päästä kärsii koko kroppa. Juostiin sitten edestakaisin samaa suoraa, kunnes se vihdoin onnistui. Mutta ei onneksi oltu ainoita, ketä sitä samaa suoraa juoksi :)

Gillellä oli ihan pöllöä aikaa. Sekä hyvässä että pahassa mielessä. Se hyppi ja pomppi ja puri mua. Ihan sekasin. Ja ihan intona. Jäi kyllä vaihteeksi hyvä fiilis meidän menosta, vaikka sivusta katsottuna meno ehkä ei ollut niin hallittua. Odotan kesää, että päästäisiin tuolta maneesilta pois. Ärsyttää kun siellä ei pääse eteenpäin, vaikka miten yrittäisi juosta, niin ei vaan liiku. Vielä muutama kuukausi pitäisi jaksaa. Kisaamaan ei ole edelleenkään mikään hinku. Olen ymmärtänyt, että sieltä tulee vaan paha mieli, miksi siis mennä? Ainakaan näillä taidoilla... Tai siis jos niillä harkka-taidoilla sais mennä, niin ok, mutta kun siellä kisoissa se ei vaan oo sama juttu ollenkaan.

Pokeri-poika oli liekeissä. Jos viime kerralla oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita sen takia, että oli just lähtenyt turkki, niin nyt oli ne ylimääräiset paineet päästelty ja voitiin taas keskittyä olennaiseen. Tuntuu vähän, että Pogo on aika tuulella käyvä, ei voi mennä koira noin erilailla. Ainoastaan se samainen suora tuotti vaikeuksia tällekin kaksikolle, mutta muuten oli taas niin hienoa katseltavaa. Eikä oikeastaan tällä kertaa ollut havaittavissa mitään pahempia näkö-ongelmia.

Ja sitten ottaa päähän: Meillä menee tämän vuoden agilityleiri sivusuun, koska päivämäärä muutoksesta ei oltu infottu lainkaan, niin nyt menee tietenkin menot päällekkäin. Tämä toinen meno on vaan himpun verran tärkeempi kun agileiri, mutta harmittaa se silti, ettei sinne päästä! Olispa ollut edes joku paska kouluttaja siellä, mutta ei... Toisaalta, ehkä välivuosi katkaisee meidän leiri-tapaturmakierteen?

Tänään sitten aloitetaan Gillen piikittäminen, täytyy myöntää, että jännittää ihan hirveesti!! Kaikki nyt peukut pystyyn, että tämä olisi se keino, jolla saadaan Gillen kutina kuriin!!

1 kommentti: