keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Draamakuningas

Eilen mentiin Kilun kanssa ensimmäiselle rokotteelle. Niitä annetaan nyt alkuun vähän tiuhempaan tahtiin ja sitten se väli pitenee ja koko homma kestää noin puoli vuotta. 10 rokotetta yhteensä. Oi hitsi mä toivon niin paljon, että tästä olis nyt apua. Ilman mitään haittavaikutuksia! Eilen jo meinasin saada slaagin kun ajoin kotiin eläinlääkäriltä ja Gille meni lepäämään auton takapenkille... yleensä se killuu siinä keskikonsolin kohdilla ja huutaa korvaan ja hakkaa tassulla (erittäin turvallista siis). Mutta nyt se otti ihan iisisti. Ajattelin, että se on joku reaktio siitä rokotteesta, mutta ei se sitten kai ollutkaan, ehkä se oli vaan onnellinen, että pääsi sieltä klinikalta pois.

Meinaan oli se aika draamakuningas. Heti kun Gille näki edes tämän hoitajan (joka viime kerralla kehtasi ottaa verikokeen) niin poika päätti, että tonne mä en muuten mene. Sitten kun mulle näytettiin, että miten se oikeaoppinen ote on ja miten rokote laitetaan - niin hyi olkoon kun Gillestä se oli epämiellyttävää. Saati sitten kun sen piikin vielä tyrkkäs iholle, niin Gille huusi kun syötävä. Odotusaulassa olleet ihmiset saattoi hiukan ihmetellä, että mitä ne sille koiralle tekee. Mutta pikkupoika se vaan teeskenteli, kun häntä niin sattuuuu-uuu!!! On se jännä miten on noin herkkä poika, aineen ei kuulemma pitäisi edes kirvellä. Kauhunsekaisin tuntein odotan perjantaita, kun se ensimmäinen piikki pitäsi itse laittaa. Mihin mahtaa sekin aine mennä, luultavasti omaan sormeen :)

2 kommenttia:

  1. Ajattelin, että pääset heti laittamaan piikin itse, mutta saattekin opastuksen ensiksi. Ammattimielessä minä tietysti täällä, että PÄÄSET :D
    Mutta sitten symppispisteet Kilulle <3. Ole reipas poika, niin kutina lakkaa <3

    VastaaPoista
  2. Joo tänään sitten "pääsen" laittamaan itse sen rokotteen... jotenkin vaan musta tuntuu, että se ei oo pääsemistä, vaan joutumista :)

    VastaaPoista