tiistai 22. helmikuuta 2011

Keppiharkkaa pakkasessa

Eilen pakkanen oli siinä pakkasrajan tuntumassa, eli se pyöri siinä -13 paikkeilla. Kokoajan kiristyen. Tanja tuli sitten tekemään vaan miniradan meille, eikä jäänyt sitten palelemaan ja seisoskelemaan paikalleen, vaan jätti hulivili-ryhmän ihan keskenään koheltamaan.

Rata koostui niinkin monesta esteestä kuin kepit, 2x hyppy, 3x putki ja keinu. Ja niitä mentiin sitten edestakasin, tuntui että kepit mentiin ainakin miljoonaan kertaan! :) Hauskaa oli, ainakin kun koutsi ei ollut katsomassa perään, niin ei tarvinnut muistaa rataakaan, mentiin vaan sinne minne halutti. Ja ei meinannut pujottelusta tulla mitään, kun jäin vaan ihailemaan Gillen hienoa pujottelua... Oi että kun oli kivaa.

Pogon menoa en taaskaan sen paremmin pystynyt seuraamaan, joten sen suorituksesta en voi kommentoida oikeastaan mitään. Kai se hyvin meni, niinku aina!! :) Minkäs sille voi, jos on paras. Ihan hassu se on ainakin taas. Oon tässä muutamana päivänä jäänyt oikeen ihmettelemään, miten kuuliainen poika se on. Pimeellä ja hihnassa tarvii ehkä vähän öristä jollekin randomille ohikulkijalle, varsinkin kun Gille huutaa kirosanoja vieressä. Mutta vapaana ollessa se on niin kiltti. Metsälenkillä voin pitää vapaana kokoajan (siis sunnuntaisinkin, vaikka siellä metsässä on silloin puoli Raumaa) ja se tottelee, eikä lähde minkään hiihtäjän tai juoksijan perään. Varsinkaan, jos on kivi suussa. Ei tarvii sanoa kun Po, niin tämä vetää jarrut pohjaan. Ihan normaalia käytöstä tämä kai on, mutta kun perheessä asuu myös se beige kaveri, niin tälläinen totteleminen on vaan niin luksusta!! Gilleäkin voi pitää vapaana, mutta pitää olla kokoajan valppaana - ja jos ei ole, niin saa herättää sen toisen puolen Raumaa kiljumalla "Gille tänne!!!". En siis ole pilannut sentään molempia koiria, eikä Gillen käyttäytyminen voi siis olla kokonaan mun vika!

Tein muuten eilen Pogolle uuden kampauksen. Kukaan ei edes harkoissa huomannut pojan uutta lookkia, vaikka se miten yritti sitä esitellä.

4 kommenttia:

  1. Oih, mikä kampaus, ihana !!! Pogo on paras:)

    VastaaPoista
  2. HMMM.tuo Pogon kiltteys...kuulostaa söpöltä..Isukki on kiltti kun sillä on pallo tai kivi suussa mutta muuten vapaana ollessa huutaa ja hyppii ja....Tuo Pogon uusi tukka on todella ihana..t Tarja

    VastaaPoista
  3. Ehkä siksi kiinnitinkin siihen huomiota, kun oli niin omituisen kiltti :) Ja tosiaan, kivi tai pallo suussa :D Kesä tulee, kun alkaa taas kiviä löytymään, kohta se keksii taas sen, että niiden kanssa voi siellä metsässä juosta karkuunkin!

    Pogon kampaus on jo ihan räjähtänyt, nyt se näyttää siltä, kun olis joku vanha pappa millä on jäänyt muutama haituva päähän vielä. Sen siitä saa kun päivätpitkät jumppaa vaan. Pitää ehkä letittää uudelleen :D

    VastaaPoista
  4. Mä näin muuten heti että Pogolla on uus kampaus!Oli niin paljon siistimmän näkönen kun vanha joten pisti heti silmään kun ilmestyi maneesiin :o)

    VastaaPoista