sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Kesäkauden avajaiset

Meidän seuralla oli tänään kesäkauden avajaiset - siellä oli paljon kaikkea koiramaista tapahtumaa. Me osallistuttiin koirakulkueeseen, rotuesittelyyn ja tietty epiksiin. Kaksi ensimmäistä oli vielä ihan kivaa, mutta ne epikset. Huhheijaa.

Meeri ehdotti, että jos antaisin Gillen välillä kirjoittaa tänne, niin siltä vois tulla vähän positiivisempaa juttua, itsellä kun ei aina se oikeen onnistu. :D Gille oli tosiaan ihan hyvä tänään, jos kontakteja ei lasketa, mutta omassa ohjauksessa oli kaikki pielessä. Se yleisö kai vaikutti minuun aika paljon, kun avajaisissa se aksaaminen oli kuitenkin enemmän sellasta "hei katsokaa kaikki kun mä menen, tällästä tää agility nyt sitten on" - meininkiä. Ainakin musta tuntui siltä, kun ei oo ihan vielä hallussa se, että pystyis sulkemaan sen yleisön kokonaan pois. Varsinkin, kun oli ei-agility-kavereita katsomassa, niin paineita oli :D Ja sen huomasi. En ohjannut kunnolla, en käskenyt kunnolla, en juossut yhtään. Hyvä minä. Vähän latisti mun ahvenanmaanreissun odotuksia, ku en mä tolla keinolla niitä lahjakortteja sieltä voita!! :) Luovutin kahden ensimmäisen radan jälkeen ja ehdotin Tarulle, että eikö se vois mennä Gillen kanssa, mutta ei, ei se perhana antanut periksi ja mä jouduin menee. Tässä kohtaa manaisin ilkeää anoppia, mut kun ei sitä sanaa saa kuulemma käyttää :D

Nooh, ei ne muutkaan niin loistavasti siellä mennyt, kaikki ainakaan. Yhdessäkin luokassa maksit sai vaan yhden tuloksen :) Pogolla oli taas meno päällä. Oli varmaan kivaa päästä iskän kanssa aksaamaan, kun ei oo vähään aikaan sitä saanut tehdä. Ykkösen radalla poika yritti samaistua Topin kanssa liikaa ja katkaista myös jonkun raajan, kun hyppäsi muurin sivupalikkaa päin niin että se lensi kaaressa kumoon. Viimiselle radalla Topi ei enää uskaltanutkaan mennä, kun alkoi toikin laji olemaan jo liikaa extreme-urheilua. Seuraavaksi Pogo kaataa kai puomin!? Sinne Pokeri pääsi vielä hurjastelemaan Mumman kanssa :)

Tässä vielä kooste päivästä, Anna oli taas kuvaamassa meitä :) (kuvat ©Anna Ahola)


Meidän kuningas ja narri.

Soolo osaa ottaa kontaktin :)

Sisarukset Soo ja Ebe.

Pikku-Ebba.

Arvaa kuka!?

Arvaa kuka!?

Pogo kiipee.

Tässä se kyllä huutaa jotain kirosanoja!

ja niin kai tässäkin?

Kilu kiipee.

Kyllä se nämä esteet osaa mennä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti