lauantai 8. toukokuuta 2010

Flippi kylässä

Eilen kävi niin, että Flipin isäntä ja emäntä lähti hurvittelemaan laivalle, Ziki meni viihteelle Soolon ja Ebban kanssa - niin mä päätin pyytää, että josko pikku-Flippi pääsis sitten meille :) Ja kyllähän se sopi. Ensimmäinen ajatus oli, oi ei, mihinköhän mä olen itseni taas laittanut!? Flippi kuulemma osaa olla kuitenkin aika tuholainen, pissaa sänkyyn ja sillee :D

Mutta ihan loisto-kaveri se on! Saa hymyn naamalle joka kerta, kun on niin mahdottoman suloinen ja hassu :) Vähän jännitti, että miten meidän pojat käyttäytyy kun ilmestytään ovesta melkein vieraan koiran kanssa, mutta turhaan jännitettiin. Pogo ei aluksi edes huomannut, että siinä oli joku ylimääräinen mukana ja Gillekin vähät välitti. Sitten kun päästiin tutustumaan paremmin, niin Gillen hokasi, toi on se pelottava pentu, mä en tykkää, juoksen pakoon :) Pogo hetken haisteltuaan alkoi jo tökkimään Flippiä - se jos joku kertoo Pogosta, että se tykkää!


Illalla mentiin vielä lenkille poikien kanssa ja hyvinhän se meni kolmenkin koiran kera. Pari huvittunutta katsetta saatiin kyllä, en tajua miksi. Ajattelin jo, ettei tää tapaus pysy ikinä paikoillaan, kun kokoajan riehui ja leikki yksinään. Löysi lelulaatikon, ja tyhjensi sen sitten lelu kerrallaan olohuoneen lattialle :) Sitten Flippi kuitenkin väsyikin ihan täysin ja makasi meidän välissä kun katsottiin telkkaria. Aluksi ei annettu sen tulla sohvalle, just tästä pissaamis-syystä, mutta kun ei oikeen mennyt jakeluun, että sinne ei mennä, niin tottakai me sitten annettiin periksi :) Se oli vaan loputon kierre, Flipin mielestä "alas" tarkoittaa sitä, että hyppää alas ja sit samalla sekunnilla takaisin ylös :D Hasssssu.

Nukkumaan meneessä päätettiin, että ei saa tulla sänkyyn, vaikka kotona vissiin saa. No, voi kai arvata miten siinä sitten kävi. Jaksettiin kuunnella sitä piippaamista ehkä puoli tuntia, ja annettiin periksi, sen kun tulee nukkumaan sänkyyn. Meidän pojillakin meni hermot, kaveri hyppii niiden päällä kun yrittää hypätä sänkyyn :D Tässä vaiheessa vielä nauratti, mutta sitten kun pikkuapina herätti mut 5:30, niin siitä sit oli nauru kaukana :P

Aamusella mentiin sitten pitkälle metsälenkille. Terhin mukaan Flippiä ei uskalla päästää vapaaksi, niin otettiin sitten fleksi käyttöön, että saa edes vähän juosta. Pellolla meillä oli käytössä kolmen hihnan ja fleksin viritys, niin pääsi pikkupojat Kilu ja Flip juoksemaan oikeen kunnolla! Gille päätti mennä uimaan myös yhteen ojaan, ja siinä sitä pesemistä taas riittikin. Kamerakin meillä oli mukana, mutta patterit loppu - tietenkin. Oli kuitenkin kivaa!

Kohta kello onkin jo niin paljon, että Flipin isäntäväki tulee jo takaisin - saavat kyllä paluupostissa aika väsyneen kaverin. Vauhdikas viikonloppu ollut Flippi-herralla. Kovin on hyväkäytöksinen vesipää. Ei se pissannut kun kerran sisälle, ja sekin oli jonkin sortin paniikkipissa. Noi rappuset kun on ihan huisin jännät. Ylös uskaltaa jo mennä, mutta alas ei. Yritin yllyttää tulemaan alas, ja siinä kun jännitti niin kovin niin kävi vahinko :D Joo ja sit ihmeteltiin, että miks Pogo on yhtäkkiä ihan paniikissa, luimistelee vaan, niin syy löytyi eteisen matolta: kakkaa! Mutta vahinkoja sattuu. Vaikka suloisuus toi poika onkin, niin onneksi ei mitään ihmeempää pentukuumetta oo :)

Kiitämme vierailusta Flippiläinen, saa tulla toistekin!! <3




1 kommentti: