tiistai 30. kesäkuuta 2009

Uimista ja aksaamista

Ensin tämä mielenkiintoisempi asia... eli taas niitä uimakuvia. En nyt tiedä onko sekään niin mielenkiintoinen, aina nekin niitä samoja on :)

HEITÄ JO!!

No entä jos mä oon ihan kiltisti? Heitätkö sä sitten?

Gille vei lelun, niin Pogo löysi sitten kiven... Voi että mikä aarre!

Kumpikohan voitti?

Ja se "kyllä tämän lelun pitäisi ainakin kestää" - lelu kesti tasan kolme reissua.

Ja RAVISTETAAN... nää on niin hauskoja :D

Sitten sitä vielä tylsempää agilityä. Oli jälleen kerran valmiiksi sellanen olo, että ei hitto sentään. Siellä on niin tuhottoman kuumakin! Todellinen hermot menee päivä siis. Mutta ei mulla sitten mennyt hermot, Gillellä meni.

Mitähän me nyt sit oikeen tehtiinkään? Ei voi muistaa enää, onhan siitä jo tunti aikaa. No Gille hyppäs ainakin hyvin maksi-hyppyjä ja muuria. Olin aika ihmeissäni. Sitten se osasi kepit aikas loistavasti - mitä nyt kerran vähän keskittyminen herpaantui. Terhikin kehui :) Yleisesti ottaen meni ihan ok, mutta hemmetti kun se Gille ei keskity!! Puomin alla oli putki, ja piti saada se sinne puomille. Ei sitten millään. Se oli sellanen kulma, että piti ohjata itte vinossa ja lähtee juoksemaan kauemmas, niin aina kun Gille jo meinas mennä, niin se hyppäs alas. Sitten Kaija laittoi vinkulelun puomin päälle, niin jo kiinnosti :) Hitsi se vinkulelu on NIIN KIVA! Aina kun Kilu saa sen, niin alkaa armoton vingutus... tänään se keksin huippuhauskan idean - menempä tuonne putken sisälle, siellä kaikuu mukavasti! Jipii.

Mutta sitten kaikki mitä se ei osannut, pännii. A:n kontaktilla ollaan nyt tultu roimasti takapakkia, pitää vissiin alkaa sitä harjoittelemaan pelkästään, hitaasti. Siinä ei vaan meinaa jarrut pelittää sitten millään. Keinu on aika vaikee vielä, sitäkin pitää mennä hitaasti... se pamahtaa maahan niin ilkeesti, jos ei ota yhtään vastaan - ja sitten lentää koko koira. Onneksi se ei ala pelkäämään sitä, viime kerralla meinas jo, mutta kun sitä namia saa niin mikä ettei.
Alkaa siis olemaan meilläkin jo jonkinsortin kontaktiongelmaa vissiin.... Terhiiiiiiiiiiiii, jelppiä :)

Ja se sählääminen ärrrrsyttää. Huusi taas ku mikäkin siellä hihnassa ollessaan ja sit komensi mua radalla. On se sitten hiljaa kun sille sen tarpeeksi tuimasti sanoo ja ottaa parrasti kiinni - muttakun sillä on vaan niin mahdottoman lyhyt muisti.

No, huomenna epikset... En todellakaan odota sitä innolla!! Saattaa olla, että Mikko tarviikin mua yhtäkkiä siellä toimistossa möllienkin aikana, etten mä nyt millään ehdi menemään sitä rataa :) No, toivottavasti tämä meidän tuomari-Terhi tekee sitten helpon radan :) Vaikkakin, hitto se mitään auta!!! Ensimmäisen hypyn jälkeen kaikki menee taas ihan läskiksi.

2 kommenttia:

  1. Voi sua Sanna =D

    Tässä sulle ilta- tai aamulukemista. Lue kuitenkin ennen illan kisoja :)

    www.koiranomi.com/artik_henkvalmentaut.htm

    VastaaPoista
  2. Heh, ihan hyvää tekstiä. Taisin ehkä löytää itseni sieltä... mikä oli vissiin tarkoituskin. Pitää alkaa funtsimaan nyt.

    Mutta eilen illalla päätin kyllä, että nyt en enää puhu Gillelle. Se puri mua kaksi kertaa ihan tosissaan - meillä oli pieni valtataistelu, jonka se otti hiukan liian vakavasti... Ärh!

    VastaaPoista