perjantai 12. kesäkuuta 2009

Lammas?

Eilen tapahtui huippu-hauska juttu :) Mentiin Gillen kanssa taas kentälle Pogon ja Topin kanssa, ja sitten käveltiin sieltä takaisin kotiin. Se on oiva tilaisuus saada lenkkeillä Gillen kanssa kahdestaan ja yrittää opettaa sitä tavoille.

Noh, käveltiin siinä sitten ja vastaan tuli nainen, koira ja kaksi lasta. Toinen lapsi istuu rattaissa ja huutaa kirkkaalla lapsen äänellä, suoraan sydämestään: "ONKS TUA LAMMAS!?"
Revettiin nauramaan molemmat ja sitten tämä lapsen äiti selvittää, että ei, ei se ole lammas, se on koira.

Hihihih...

Nähtiin matkalla myös pieni linnunpoikanen, joka oli pudonnut puusta. Mun kävi niin sääliksi - Gille meinasi syödä sen :D

Mun piti tähän kirjoittaa Topin ja Pogon harkoista, mutta sitten unohdin kysyä että miten siellä oli mennyt. Niiden harkkaaminen on vaan aina samanlaista, riehumista. Ja on vaikee kirjoittaa toisen tuntemuksia :) Sen verran kuulin, että Pogo on varmaan saanut aivotärähdyksen kun pojat oli törmännyt. Pogon pää ja Topin polvi kohdannut. Veikkaampa kuitenkin, että sitä polvea on sattunut enemmän.
Kolhasin minäkin pääni yhteen Gillen pään kanssa, itsellä vielä viikonkin jälkeen kipeä kuhmu otsassa ja Gille ei edes huomannut sillon mitään.

Eipä meillä muuta oikeen ole tapahtunut. Jokapäiväistä lenkkeilyä vaan. Kumpa taas pääsisi uimaan jos ilmat tosta alkais taas lämpenemään...

Viikonloppuja!

1 kommentti: