lauantai 3. tammikuuta 2009

Uusi vuosi.... samat kujeet.

Vuosi vaihtui ja Pogo muistaa sen ikuisesti. Ihan kauhea kokemus pojalle... Eipä ole enää pihallakaan raketit maistuneet, kun ne sillon taivaalla piti niin kamalaa meteliä. Arvaus meni siis hiukan pieleen, koska Pogohan oli ihan paniikissa ja tärisi mutta Gille ei reagoinut mitenkään.
...Ja oikeesti se rakettihullu ei ole koskenut yhteenkään rakettiin ulkona vielä... toivottavasti se yhdisti, että ne on niitä mitkä säikäytti sen, että ei enää jaksa pelleillä niiden ruutinamien kanssa. :) Nythän Pogo on löytänyt kert uuden intohimon, kivet!! Se juoksee metsässä ihan muina miehinä, kunnes yhtäkkiä pongaa jonkun ison kiven ja haluaa sen mukaan. Siellä Pokeri sitten inisee, hyppii kiveä vasten ja yrittää ottaa sitä päänsä kokoista kiveä suuhunsa, tuloksetta. Ja eikä sitä saa sieltä pois kun väkisin kaulapannasta vetämällä tai namin kanssa houkuttelemalla.

Oltiin tänään luistelemassa Nannen kanssa. Ja oli siellä sitten tietty Topi ja Tarukin mukana. Nyt on niin paljon pakkasta ja sen verran luntakin että se lumi jää ikävästi koirien anturoiden väliin. Pogo oli ihan mammanpoika senkin kanssa, tärisi paniikissa kun yritti ottaa sitä lunta pois ja auttaa raukkaa.

Siellä Gille yritti metsästää taas mua kun luistelin... ja sehän puree jalkaan oikeen kunnolla! Pogo löysi sieltäkin jo mieluista puuhaa... sen ihanan pulkan!! Pienenä Pogo oli jo innoissaan pulkasta, ja sen perässä oli kiva juosta, mutta nyt sille tuli joku kohtaus sen kanssa. Pulkkaa oli pakko purra ja työntää tassuilla eteenpäin, itkeä ja kantaa sitä suussaan pitämällä sieltä takaa kiinni niin, että koko pulkka sojotti ties minne kun poika paineli menemään. Tykkäs Ebbakin sitten ottaa pulkkaa kiinni kun mäkeä mentiin alas, mutta ei se vielä ollut ihan niin hullu kun tämä yksi vesipää. Pogolla meni siinäkin yli kun se juoksi pulkan perässä kun alhaalla se sitten hyökkäs kimppuun ja kaasi koko pulkan.

Yritin laittaa videoo siitä Pogon kivi- ja pulkkatouhuista, mutta ne on niin isoja tiedostoja, että ei jaksa odottaa lataamista. Jokainen saa sitten kuvitella päässään miltä se näyttää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti