keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Agii

Oltiin eilen hiukan agilitaamassa.

Pogolta yritettiin ottaa ylimääräisiä höyryjä pois jollain kummallisella lelu-tekniikalla. Kyllä mun mielestä se touhu näytti edelleen siltin hiukan sekopäiseltä :)

Taru oli opettamassa meitä - tai oikeestaan minua siinä aksassa. Olin sitten siellä ihan pihalla ja yritin tehdä mitä käskettiin... ja Gille söi taas niitä perunoitaan. Kyllä se silti hyvin meni niin kauan kun pikkupoika jaksoi keskittyä. Osattiin vaikka mitä, mutta enhän minä enää muista minkä nimisiä ne kaikki temput oli :P Gille osaa jo tosi hyvin mennä putkeen ja sitten se hyppi ihan intona siellä Pogon perässä hyppyjä... onnistuuhan se treeni niinkin :). Koitettiin jo pussiakin, että ollaan sitten taas harkoissa etulyöntiasemassa. Saa nähdä mikä kontaktiongelmakoira Gillestä tulee, kun ei se aina tajua sitä, että se takatassut tulis olla siinä puomilla, se on liian innoissaan siinä kohtaa... koska sen mielestä puomi on kyllä kaikista kivoin este, kun siellä odottaa aina toisessa päässä ne namit... ja sen takia se pitääkin aina juosta täysillä, eikä ajatella turhia!

-----
Gille oli varmaan lukenut jouluaaton länsisuomesta miten paljon sillä (melkein tutulla) Waltteri-koiralla on vaatteita, koska edellispäivänä oli taas lukenut postia. Joku kiva postipoika oli tiputtanut sieltä luukusta sellasen hassun hennesin kuvaston, missä oli vielä sellanen kiva muovikin päällä. No, eipä varmaan kauaa nokka tuhissut kun muovi oli poistettu ja poika oli jo kovasti tilaamassa niitä vaatteita. Oli se myös pari viikkoa sitten puhelinluettelonkin tuhonnut. Sellanenkin ilmestyi sieltä luukusta siihen lattialle... Gillellä oli vissiin tylsää, niin ajatteli etsiä sieltä sitten Soolon ja Ebban numeron ja soittaa niille, jos ne vaikka lähtis kaffelle. No hemmetti sieltä sitä numeroo tietty löytynyt, niin tämäpä epeli oli repinyt luettelon palasiksi ja pissannut päälle. Tyhmä puhelinluettelo!! - Ja mitähän on Pogo miettinyt kun on seurannut tätä touhua!?

Tänään on sitten se rakettipäivä. Nähtäväksi jää pelkääkö Gille raketteja... Pogo ei ainakaan pelkää, koska se varmaan tietää, että seuraavana päivänä niitä IHANIA ruudinmakuisia raketteja on koko piha täynnä! Voisiko sitä enempää toivoa!? Sitten niitä saa taas esimerkiksi metsässä ottaa suuhun ja juosta karkuun... voi ihanuutta.

Hauskaa uudenvuodenvaihdetta!!

3 kommenttia:

 1. Ihanaa sain nauraa...Eihän vesikoirat ole outoja, eihän! Ja muutan hyvin ne harkat meni sultakin.

  VastaaPoista
 2. Vesikoirat outoja, miten niin, Taru ...???

  Joko Pogolle on tullut lisävirtaa uudenvuoden ruutiannoksista?

  VastaaPoista
 3. Ai teitin vauva tykkää lukemisesta...
  Mein neitosen mielestä siivoaminen on ilmeisesti enemmän kuin tyhmää, koska Zikiäinen tuhoaa pari keirriörättiä/ viikko =D

  Susta on tulossa oikea himotreenaaja ;)

  VastaaPoista