torstai 8. tammikuuta 2009

Harkoissa

Eilen oli taas joulutauon jälkeen pentuharkat.

Siellä oli taas kiva sählätä Gillen kanssa... Mulla oli taas joku homma hukassa, kun tosiaan sähläsin siellä niin paljon. Terhi jopa vertas meidän touhuja jo Pogoon ja Topiin, hiukan lievemmässä ylikiehumisessa kylläkin... huolestuttavaa. Ollaan vissiin Gillen kanssa seurattu poikien menoa sen verran, että aletaan apinoimaan niiden sekoilua. Kyllä Gillekin mua puree, ihan niinkun Pogo Topia ja mä alan sekoilemaan ja sähläämään, ihan niinkun Topi... joo, huomasin sen itekin! Mutta siellä harkoissa aina kun on oma vuoro, niin on sellanen olo, että pitää tehdä tosi nopeesti kaikki, että sitten on seuraavan vuoro, eikä vie liikaa sitä aikaa... sen takia mulla tulee niin kauhee hoppu. Sitten kun saa yksinään siellä mennä, niin voi ottaa vähän iisimmin. Ja sitten ei tarvii jännittää sitä, että kaikki kattoo :) (niinpä... seli seli)


Gillen kanssa pitäis harjoitella vielä sitä paikallaanoloa, se kun on niin malttamaton. Niin ja sitten sitä etenemistä, ei me olla varmaan oikeestaan lainkaan käytetty eteen -käskyä... !? Mutta meillä ei voi kotona koskaan harjoitella mitään, kun sit menee taas yli. Jos Gillen kanssa koittaa jotain harjoitella, niin sit Pogo meinaa, että hän kans. Ja sit alkaa se haukkuminen. Pogolla menee yli ja se alkaa haukkumaan ja sit Gille alkaa haukkumaan kun Pogo haukkuu ja yrittää metsästää sitä.... Ja sit menee taas naapureilla hermot. Eihän siitä tuu mitään.

Pussia Gillen kanssa otettiin kanssa ja se on vielä aika pelottava. Sillon kun sitä pussin suuta pidetään ylhäällä hiukan, niin sinne uskaltaa mennä, mutta sitten kun se tiputetaan, niin tuleekin taas kammo. Ja sit aletaan taas riehumaan... ;P

Pogo oli ihan innoissaan kanssa. Olin sanonut sille jo aikaisemmin, että se pääsee Mumman kanssa agilitaamaan. Olishan se tietty iskän kanssa kivempaa, kun saa kiehua ja riehua, sen Mumman kanssa pitää mennä kaikki niin oikein ja rauhallisesti... hiukanko tylsää!! :) Pogo sanoi mulle eilen, että se Mumma oli kehunut Pogoo, oli kuulemma paras agikoira mitä sillä on ollut... Vai mitenköhän se nyt meni? :D Kun jätin Pogon sinne ja lähdetiin Gillen kanssa kotiin, niin olin varma, että se kaataa sen koko kasvihuoneen, kun se riehus niin paljon... Hulluksikin sitä taidettiin siellä sanoa. Mutta oli ne harkat sitten kuulemma mennyt oikeen mainiosti... siis muutenkin kun Pogion mielestä :) Siitä saamme varmaan sit lukea Tarun blogista.

Sitten aina kun sieltä aksasta tullaan kotiin, niin pojat joutuu suihkuun... Otin eilen kuvia noista meidän apinoista kun ne oli tullut just suihkusta... tällä kertaa sitä turvetta ei kyllä edes ollut tarttunut kovinkaan paljon niihin... pakkanen oli tehnyt tehtävänsä.



Gillen kuivaussessio... sängyllä, tietysti.



Sitten alkoi hiukan väsyttämään...



Pogokin tuli kotiin... ja sekin hyppäs sängylle kuivaamaan... Kivaaaa!


veljekset kuin... öö... idiootit :D

1 kommentti:

  1. Se on Sanna hyvä, että löytyy kunnon asennetta!!! Jatka vaan samaan malliin =D

    VastaaPoista