torstai 29. tammikuuta 2009

Likaiset agiharjoitukset

Eilen oli jälleen kerran harkkapäivä. Kasvihuoneelle on vaan niin tyhmä mennä, kun sitten pojat on aina niin hitsin likaisia. Gille versinkin, kun se on pakko riehua ja ryömiä siellä pisin multaa, että varmasti joka kohta tulee likaiseksi! Haluisin käydä omalla ajalla myös hiukan harjoittelemassa, mutta en kyllä jaksa pestä koiria kun kerran viikossa... Siihen menee ainakin tunti, että saa pestyy koirat ja itsensä. Pitää vaan odottaa kesää, että pääsee kentälle.

Terhi oli suunnitellut meidän päämme menoksi valssia ja takaaleikkaamista. Ja tottakai me ne osattiin Gillen kanssa, vaikka mä sainkin taas vähän palautetta. Heiluttelen käsiä liikaa ja en oo tarpeeks energinen.. vai miten se meni!? :) Se on vaan niin vaikeeta keskittyy niin moneen asiaan kerrallaan, ei musta tuu hyvää ohjaajaa tekemälläkään, uskokaa pois. (ja tämä asenne ainakin auttaa tosi paljon).

Topin ja Pogon harjoitukset meni kuulemma ihan hyvin. Siinä ei itse pysty paljon seuraamaan niiden menoa, kun Gille on hihnassa. Se haluis niin kovasti Pogon kanssa sinne radalle ja sit kiskoo kun mikäkin heikkopää. Mutta kontakteilla Pogolla kiuhui taas yli ja sitten sen jälkeen sille tuli aina joku katkos, eikä tajunnut mitä piti tehdä. Topi itse sanoi, että kepit oli ongelma tällä kertaa, pitää siis harjoitella Pogon kanssa erilaisia kulmia mistä tulla kepeille. Ja sai Topi sitten sellaisen kivan reijänkin käteensä (taas) kun Pokeri hiukan haukkasi palan mukaansa....

Kotiin kun päästiin, niin huomasin siellä kunnon valossa miten likainen Gille oikeesti on! Piti sitten ihan kuvakin ottaa, jotta kaikki uskoo, että se on LIKAINEN. Ihan pikimustaa vettä tuli kun sitä pesi ja se lika ei meinannut irrota tällä kertaa millään. Alkoi Giltsullakin mennä hermot jo, jos vaikka nyt oppis, että vois olla vähän rauhallisemmin siellä kasvihuoneella ensi kerralla. Pogosta ei lähtenyt läheskään niin paljon likaa pois, se on varmaan piiloutunut jonnekin sinne karvojen uumeniin...


Meidän puhdas agilitypoika... <3>
(kuvasta sitä ei näy, mutta pojassa ei oikeesti ollut ainuttakaan puhdasta kohtaa)

3 kommenttia:

  1. Voi kun ihana! miten Gille voi saada itses tohon kuntoon=/ muuten viel niit kuviota joutuu tehdessään miettimään mut kohta ne tulee takaraivosta, usko pois.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista