sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kilu-Petteri

Oltiin tänään Gillen kanssa aksaamassa Elinan treeneissä. Mumma ja Zip lähti seuraksi mukaan, outoja kun ovat :) Äetsä, Sastamala tai Vammala oli paikkakunta jossa oltiin, navigaattori oli vähän urpo, eikä oikeen tiennyt mihin meidät ohjaisi :D

Olen aika tyytyväinen taas, että sinne koulutukseen itseni ilmoitin ja pääsinkin vielä. Hyvät reenit oli, vaikkakin vähän jäi nakottamaan, kun ei me siellä paljon muuta tehty, kun takaaleikkaamista/poispäinkäännöstä. Kauheen yllättävää, että se myös saatiin kotiläksyksi. Käsi lähellä kroppaa ja koiran puoleinen käsi - muista se hemmetin vartalon suunta!! Argh. Tällä kertaa en tarvinnut kuin joku 20 toistoa, että osastin tehdä homman niinkun pitää, ja jatkaa vielä seuraavallekin esteelle. Vähän käy aivot hitaalla tai jotain... Gille oli virtaa täynnä, halli vaan raikui kun poika huusi täysillä. Ja vähän teki omiakin ratkaisuja radalla... johtuen tosin possumagneetista. Elinan mukaan Gilleen on tullut vauhtia sitten viimenäkemän... Hyvä niin! Jäi kyllä taas niin hyvä mieli :)
... Ja huomenna toisiksi viimeistä kertaa harkkoihin! Talvikausi loppuu. Noooouuuu. Katsotaan sitten, milloin kelit antaa myöden, että voi siirtyä ulkokentälle. Positiivista tässä toki on se, että maneesikausi loppuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti