tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ja juokseeeee!!

Huh, eilen oli Tanja vääntänyt sellaisen radan, että sai taas juosta. Nyt on pakko laittaa jo kuvakin tänne, kerro vaan koutsi jos se pitää ottaa pois :)

Varsinkin tuo 18-21oli melkoisen haastava, en millään meinannut ehtiä juoksemaan tonne muurin takaakiertoon - tai sitten en uskaltanut riskeerata ja juosta mahdolliseen törmäykseen. Kyllä mä sinne sitten ehdin ja aika hienostikin, kun tein vaan aikaisemmat ohjaukset kunnolla... ja katsoin sitä koiraa, niin pysyi rimatkin ylhäällä. Jalat huusi jo hoosiannaa, mutta eteenpäin mentiin. Loppujenlopuksi, melko kivaa jälleen kerran!! :) Ja taas saatiin karkkia, eihän tosta treenaamisesta tule mitään, kun kaverit kantaa sinne selkä vääränä nollakarkkejaan... :D

Naga oli tässä välissä taas touhunnut kotona. Mun teki niin paljon mieli ottaa se mukaan, mutta päätin sitte jättää ruskeet pojat keskenään kotiin. Lähinnä sen takia, että mulla ei edelleenkään ole autoa, joka olisi tarkoitettu koirankuljetukseen. Nagalle jätin kongin maksalaatikkotäytteellä - ja Gille oli siinä vaiheessa sitä mieltä, että hän voi kyllä ilomielin jäädä kotiin, joku muu voi lähteä reenaamaan. Kongi ei ollut riittänyt virikkeeksi. Tuhonnut se ipana ei ollut tällä kertaa mitään, askarrellut vaan. Pogon viltin se oli kiertänyt pöydän jalan ympärille neljä kertaa. Mitä lie piirileikkiä ovat leikkineet. Sitten kun jostain syystä, koirat on yksinollessaan aidattuna kompostiaidalla keittiöön, niin aita oli siirretty hienosti pois tieltä, jotta pääsee sinne olohuoneen puolellekin vähän. Pogo taas oli ollut kiltti ja kuuliainen poika, siellä se oli silti keittiössä - koska siellä kuuluukin olla!! Sitten vasta kun tulin kotiin, niin se hiljaa hiipi aidan raosta toiselle puolelle :) Hölmöt. Ja mitä Gille teki ensimmäisenä? - juoksi sinne kongin luokse tarkistamaan, onko jäänyt edes jämiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti