lauantai 26. marraskuuta 2011

Nagan touhut

Sain vihdoinkin aikaiseksi koottua yhteen Nagan touhuiluvideoita. Tämä nyt on lähinnä mulle muistoksi, koska veikkaan, ettei nämä pentuhäröilyt niin kauheesti muita kiinnosta :) Mut kattokaa jos kiinnostaa. Äänet on aika tärkeet, että kuulee Nappulan örinät.

Hitto kun etsin ja etsin, että miten tohon videoon saa lisättyä puhekuplat, mutta kun en oo nörtti enkä osaa. Jokatapauksessa, ensimmäisessä pätkässä Naga tekee pahojaan. Toki mä yllytän sitä (rapsuttamalla sitä peittoa) ja tämän videon jälkeen toi touhu onkin tiukasti kielletty. En voi sille vaan mitään, että se on mahdottoman hauskaa :D Mut nyt kun sain sen videolle, niin enää ei saa repiä sohvaa :P Toisessa videossa Naga riehuu omiaan lelun kanssa, ihan niinkun isoveljensäkin, mutta keskenkaiken tajuaa, että Pogolla taitaakin olla kivempi lelu... ? Kolmannessa klipissä Nagan taidonnäyte siitä, miten sen lelun siltä isoveli-paralta saa. Ja Pogon mielipide kuuluu myös, siihen ei tekstityksiä tarvita :)
Sitten riehutaan taas putkessa. Jostain syystä toi putki ei ole ollut enää pitkään aikaan meillä esillä :) Ja viimeisessä pätkässä Nagan ilo-tanssi. Topi heräsi ja kaikki koirat on ylionnellisia. Pogo rupee aina riehumaan lelunsa kanssa, Gille heiluttaa häntää ja hiukan pussailee, Naga kävelee ympäri kämppää, örisee lelu suussa ja on vaan ylisöpö. Isommat pojat tajuu vaan jossain vaiheessa lopettaa, mutta pikkumies ei, se vaan jatkaa ja jatkaa ja jatkaa...

Tässä siis meidän hassunhauska pikku-ukko, olkaa hyvät.

3 kommenttia:

  1. Ei teidän huusollissa telkkaria tarvita kyllä pojat sen verran ohjelmaa järjestää =D

    VastaaPoista
  2. Pogo on kelpuuttanu meijän antaman tyttömustekalan! JEEE :)

    VastaaPoista
  3. Oi muruja. Koska me voitais tulla??

    VastaaPoista