tiistai 18. lokakuuta 2011

Nappula kotona

Haettiin nyt sittenkin Nappula kotiin tänään vasta, käytännön järjestelyjen takia. Tai ehkä mä vaan pelasin itselleni vielä yhden yön lisää, että saan nukkua kunnolla :)

Meidän ihanat kolme pojua <3

Naga on niii-iiin ihana poika. Reipas vipeltäjä on vailla huolen häivää uudessa kodissa. Leikkikaveri on ainut mikä täältä puuttuu ja aika tuppaa käymään pitkäksi. Ollaan annettu pojan tutustua paikkaan ihan rauhassa eikä olla hössötetty perässä. Topi sanoikin, että kuinkahan moni pentu saa olla näin rauhassa uudessa kodissa? Me ollaan saatu lelliä pentuja jo sen verran, että malttaa pitää hetken näppinsä erossa. Käytiin me vähän jo mun siskon parturissa kyllä pientä esittelemässä ja eilen Naga pääsi pikavierailulle mun vanhaan työpaikkaan (välihehkutuksena lähinnä Liisalle N:lle että voit kertoa eteenpäin työkkärissä: haettiin Nagan kanssa siis sieltä 144 tulppaanin sipulia mitä mulle oli lähetetty Hollannista, kun olin hoitanut työni niin hyvin ja asiakas oli supertyytyväinen!).

Pogo ja Gille on vähän välinpitämättömiä vauvan suhteen kotona, vaikka äyhöllä Gillen mielestä pentuja onkin kiva pyöritellä pisin pihaa. Mutta alkaa ne ehkä pikkuhiljaa hyväksymään uuden jäsenen laumaan, kun Gille antaa Nagan tulla jo viereen nukkumaankin :) Äsken päätin antaa isommille pojille hengähdystauon ja lähdin pitkälle lenkille niiden kanssa, Topi jäi Nagan kanssa kotiin. Eikös sitten tietenkin pitänyt alkaa sataa kaatamalla...

Naga kun nyt hyppää Pogon isoihin agilitytossuihin, niin Pogon pitää opettaa pojalle muutkin temput. Leluja se jo raahaa Nappulan eteen, jumppatuokio on pidetty - seuraavana varmaan sitten opetetaan kantamaan kiviä.

4 kommenttia:

  1. Paljon mukavia hetkiä toivon teille ihanan Naga nappulan kanssa!!! On se vaan niin kaunis pieni mies <3

    VastaaPoista
  2. IhanaIhana Naga <3


    Mihin sä laitat 144 tulppaania?! :D Vai ostitteko sittenkin tuon talon pellon toiselta puolelta...???! :D

    VastaaPoista
  3. Iloisia päiviä pikku-Nagalle isojen poikien kaverina ! Meillä isot tytöt ja Yodo suhtautuvat pikkutulokkaaseen lähinnä asenteella "voi itku, taas meni oma rauha...". Ciru sentään yrittää houkutella pikkuista leluilla leikkiin, mutta kyllä nuo pentujen touhut ovat niin omia juttujaan, ettei isot koirat oikein pääse niihin sisälle:) Tänään me lähdetään yhdessä tutustumaan metsään koko konkkaronkka.

    VastaaPoista
  4. Kiitos välihuomautuksesta! Yritän avittaa uuden työpaikan etsinnässä :) Terveisiä vaan entiseltä työvoimaopistolta!

    VastaaPoista