lauantai 15. lokakuuta 2011

Naga kylässä

Nappula oli tänään kylässä kotona. Omituinen lause, mutta jokatapauksessa :) Käytiin hakemassa se aamupäivällä ja vietettiin hetki omaa aikaa ilman muita pentuja. Naga oli tosi reipas, vaikka turvajoukot jäikin sinne toiseen kotiin. Hiukan jännittäväähän oli reissata tyhmässä häkissä automatkat, silloin piti huuuutaaa ja kiljua ja ulvoa. Vähän niinkun Gille konsanaan (aina).

Kotona Nappula ehti repimään matosta palasen ja tuunata viherkasvia. Sekunniksi kun käänsin selkäni. Gille innostui jo leikkimään pikkuisen kanssa ja Pogonkin mielestä ipana ei ole yhtään niin paha, kun niitä on vaan yksi. Sillon Pogolla paloi käämi, kun tämä ipana vei hänen lelunsa. Suoraan suusta! Siinä vaiheessa meinasi meidän Pokeri, että jumankekka tänne ei tuu enää yhtään apinaa viemään hänen lelujaan, Gillessäkin on tarpeeksi kestämistä :D Mutta ehkä on siis toivoa, että nämä kaikki kolme tulee toimeen keskenään tulevaisuudessa. En tiedä kumpaa väsyttää tämä päivä enemmän, Pogoa ja Gilleä - vai Nagaa. Vai mua?

Käytiin myös mun siskon tykönä piipahtamassa, se oli jännä paikka. Hirmuisen jännä, kunnes Pogo ja Gille tuli kehiin, niin maailma näyttikin yhtäkkiä valoisammalta. Ei huolen häivää, siellä juostiin pisin nurmikoita täysillä ja intoa piukassa. Pikkuinen väsähti ja lähdettiin kohti äyhöä, sisarusten luokse. Sinne kun päästiin, niin ei ollut enää tietoakaan, että olis ollut jotenkin väsy. Täysiiiillä leikkimään, jee! Myöhemmin pestiin kaikki pennut Tarun kanssa, josta riemu repesi - huisin siistii juosta päättömänä ympäri kämppää!! :) Vielä pari päivää, niin pikkuinen muuttaa meille kokonaan... en ole vielä päättänyt, että odotanko sitä innolla - vai kauhulla?! :)

Huomenna päästään Gillen kanssa vähän aksaamaan, pitkästä aikaa. Siis kunnolla, omatoimitreenejä ei lasketa. Tosin, Gillen mielestä on vähän liian pitkä tauko ollut, kun ruokaa antaessa tarjosi oma-alotteisesti kontakti-asentoa rappusilla :)

1 kommentti:

  1. Oi oi, vauva saapuu kotiin <3.
    Sitten kun on rauhassa kotiutunut, niin me tullaan tuijottelemaan sitä. Jollakin kokoonpanolla :D

    VastaaPoista