sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Kinkunsulatuskisat

Eilen illalla sain puhelun jonka seurauksena tämä päivä meni taas agilityn parissa. Pitikin sitten lähteä Lietoon vähän kisailemaan epiksiin.

Voi että kun pitäisi olla vaan ikuinen pessimisti. Ei tulisi pettymyksiä. Jos sitä menee ja ajattelee positiivisesti, että noniin Gille, nyt me mennään ja näytetään närhenmunat ja ollaan hyviä - tämähän on huisin helppo ratakin. Ja sitten kun ei kaikki (tai mikään) ei menekään niinkun piti - joutuu pettymään. Ja sitten kiukuttaa. Paljon. Mutta jos olisin ajatellut perinteiseen tapaan, että pelleilyksi (kauniisti sanottuna) se kuitenkin menee, niin eipä olisi ainakaan harmittanut niin paljon. Mitä siis tästä opimme!? Mä en aloitakaan sitä positiivista ajattelua.

Elikkä mölliradasta ei ole mitään sanottavaa. Se oli ihan paska. Gille jäi putkeen hengaamaan, ja alitti sekä ohitti hyppyjä. Eikä jäänyt hyvä fiilis. Kamerasta kun katsoi videoo, niin näytti kyllä tosi vammaselta menolta. Kyllähän noi muut yritti sanoa, että ei ollut edes paha, muutama kohta vaan... joo joo. Kyllä siitä meni ensimmäinen ja viimeinen hyppy hyvin, thats it.

Sitten kiukuttelinkin ainakin tunnin. Hiiteen taas koko agility.

Ykkösradalle sain kuin sainkin itseni hinattua... siinä tuli jo voitto omaan pääkoppaan. Ja se menikin sitten paremmin... Miten se meni, en muista. Siitä jäi hyvä fiilis, vaikka hylly tulikin. Gille alitti taas yhden riman (MIKSI) ja en mennyt korjaamaan sitä. Siitä siis hyl. Mutta ei ainakaan jäänyt huono fiilis, ja kai sitä aksaa sitten voi taas hiukan tehdäkin. :P

Tässä se meidän sähellysrata - siis ainakin siltä se nyt näyttää jälkeenpäin katsottuna... jo alussa pieniä ongelmia ton istumaan jättämisen kanssa x)



Topilla ja Pogolla meni ihan hienosti. Topikin on sen verran tyytyväinen menoon, että ilmoitin sen juuri loppiaisen kisoihin Noormarkkuun. Ei siis paha fiilis jäänyt sillekään. Jotain kohtia ykkösten radalla oli, missä Pogo ampui vääähän liian kovaa ja suoritti omia esteitään. Terhi radan laidalla hurraa, koska Pogo teki samalla lailla kun Ziki :D Mutta siis tosi hienosti pojat viiletti. Topilta kun yrittää kysyä, että mitkä on ajatukset, niin sieltä tulee niin epämääräistä tekstiä - on siis vähän vaikea taas kirjoittaa tästä. Kuulemma rimat ei tippunut niiltä kohdilta mistä olisi voinut olettaa, ja sitten niistä tippui mitkä piti olla varmoja kohtia. Mutta kyllä ne mun mielestä aika hyvin loppujenlopuksi pysyi.

Pogo meni myös pujottelukisaa. Hidas poika! (hyppy, kepit, u-putki, takasin sama n. 11,5 sek.) Vaikka muuten olisi vauhtia ja vaarallisia tilanteita, niin ei se kyllä nopea pujottelija ole. Sen verran jäykkä jätkä on, ettei vissiin taivu oikeen kunnolla niitä keppejä :) Ja Pogo menee ihan hirveen pystyasennossa sitä pujottelua, se vaikuttaa asiaan aikas paljon. Tarvis saada Pokeri kyykkyyn. Niin, ja tossakin se huijasi, harppasi viimisen keppivälin kokonaan.

3 kommenttia:

  1. Mikä sähellysrata? Mä en ainaakaan nähny sellasesta videoo... Ei varmaan tullu tänne blogiin ollenkaan.. Ku mä näin vaan sellasen radan, joka meni hienosti, jossa Gille menee hyvin kepit, ottaa hyvin kontaktit ja jossa sä ohjaat sitä. Mikä video se sit oli??? <3

    VastaaPoista
  2. TOSI HIENOSTI TEILLÄ MENEE!!! Sanna nyt ryhdistäydyt ja katsot sen videon oikeesti: ihan samoja juttuja siellä näin mitä Anne-Mari yllä kirjoitaa!!!

    VastaaPoista
  3. No voi hitsi, olikohan se sitten väärä video!? Mä kun näin siinä vaan sen jonkun apinan, ketä ei suostunut lähdössä istumaan, ketä alitti riman ja kenen kanssa sillä ohjaajalla meinasi tulla törmäys. Ja kontakteista voi sitten olla monta mieltä :) Se on katsokaas ystävät tälläistä kun katsoo näiden Sanna-lasien läpi :P

    VastaaPoista