tiistai 15. joulukuuta 2009

Hrrrrkkaamassa.

Eilen oli tosi kylmät harkat. Varpaat ihan jäässä! Paikalla oli taas hurjasti osanottajia.... kolme! Mutta edelleen, hyvä niin ni sit pääsee aikasemmin pois :P (silti en ehtinyt näkemään vieläkään niitä täydellisiä naisia, muutakun vasta nauhalta)

Taru oli siellä alilämpöisenä ja ääni käheenä kouluttamassa... sillä ei kyl ihan oikeesti ollut kaikki muumit laaksossa, kun tonne kylmään vielä lähti seisoskelemaan. Mutta hyvä että lähti :)

Harkkojen teemana tais olla mun toivomuksesta takaakierrot ja sylkkärit. Gillen kanssa ei nyt ihan taida olla hallussa ne kuviot. Ainakaan toiseen suuntaan se apina ei meinaa kääntyä sitten millään. Mutta ehkä se siitä, jos tää jaksais vielä harjoitella niitä hiukan kotonakin... Hmm ;)

Siellä oli tosiaan niin kylmä, että vesikippoon jäätyi se vesi ihan hetkessä!! What!!?

Sitten kun oli kivat harkat takana, ja iloinen mieli, että pakkasen takia ei tarvi varmaan kun virauttaa koirat. JUSTJOO. Siis ne oli likasemmat ku ennen. Anturoiden ja varpaiden välissä oli kaikki multa ja paska sieltä maneesilta... mahtoikohan sinne jäädä mitään!? Siinä vierähti sitten taas tovi, että sai koirat oikeesti puhtaaksi. Pogokin joutui uusintaan, kun luulin sen olevan puhdas - sitten se ravisti ja pisin seiniä lensi sellasia kokkareita... nams :)

Ensi maanantaina pitäisi sitten mennä vielä ennen joulua sinne. Eipä paljoo kannata tehdä joulusiivousta sitten ennen sitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti