maanantai 9. marraskuuta 2009

Taas sitä hevosenp*skaa!

Ajattelin ensin, että tänään kyllä kirjoitan jotain positiivista harkoista, meni miten meni. Mutta sitten ajattelin, että tolla viimekertaisella höyryymiselläni sain niin paljon kommentteja, että ehkä pitää kirjoittaa valitusvirsi osa 2... joten tässä se nyt tulee:

Harkoissa oli taas niin ärsyttävää!! Gille on ihan sekaisin. Ei se tajua mistään mitään ja on ihan pöllö. En sit tiedä sekoittaako se paskan haju sen pään kokonaan, vai missä vika!? Sovitaan nyt ainakin niin, että syytetään sitä hevosenkakkaa.

Oltiin omatoimiharkoissa Topin kanssa kahdestaan. Kukaan muu ei sinne jaksanut vissiin raahautua (uskokaa pois, sekin on sen paskan vika!). No tuli Taru sinne sitten onneksi Nannen kanssa, ja Terhikin vielä vierailemaan Ruskan kanssa. Tehtiin vissiin aika hyvä virhe jo siinä vaiheessa, että rataantutustumisen ajaksi päästettiin Pogo ja Gille lämmittelemään toisiaan, ja juoksemaan sitä maneesia ympäriämpäri. Siinä vaiheessa molemmilla nousi vireystila jo kattoon ja siitä läpikin.

Pogo meni ekaksi - ja Gille höyrysi sen ajan niinku höyryjuna. Meinasi hypätä/tippua sieltä katsomosta poiskin yhden kerran. Siinä meni tämän tytön hermot taas aika loistavasti. Ei mitään aavistustakaan, että mitä Topi ja Pogo radalla mahtoi tehdä... Niilläkin meni vissiin vähän kovaa, kun välillä jäähylle lähtivät. Pogosta ei oo siis taaskaan mitään kerrottavaa. Paitsi se, että se tosiaan tippui sieltä katsomosta alas - sain onneksi kopin.

Sitten oli meidän vuki. Opeteltiin nyt menemään sitä suoraa. Kolme hyppyä ja putki. Yhteislähdöllä mentiin - eteneminen oli ihan ok, vaikka se poika voisi kyllä joskus katsoa vaikka eteensäkin, eikä vaan mua. Putkea huusin jo vaikka miten aikasin - mut ei, ei se sinne voi mennä. Otettiin käyttöön lelu, ja alkoi sujumaan - hetkeksi. Sitten oli vuorossa vaikea keppikulma ja pujottelu. EI TULLUT MITÄÄN. Gille ei osaa enää pujotella, yhtään. Se vaan huusi ja riekkui ja karkasi sinne päähän aina hakemaan sitä palkkaansa. Siinä meidän suurinosa ajasta meni, kun hinkattiin niitä saakelin keppejä. Nekin on ihan homot hemmetti :D Sit lähdettiin kans jäähylle. Kakkoskerralla pääsin kaksi kertaa sen etenemisen sinne putkelle, ja kun Gille ei sinne mennyt vaikka yritin jo hokkuspokkustakin, niin minä luovutin. Ja paskat mä jaksa jos toinen ei keskity YHTÄÄN. En tajua mikä sillä tänään oli, kun ei mennyt sit mikään jakeluun. Se oli vaan "jeejeekivaamennäänmennäänmissämunleluon...kakkaaaa!!!". Taru ei antanut luovuttaa, muttakun minä jästipää en anna periksi - niin sit se meni itte :) Mut ei se niiltäkään sujunut, sori vaan :P

Sitten päästiinkin lähtemään, esteiden keräämisen ajan Gille söi kakkaa - huisinhauska päätös illalle. Oli muuten varmasi Gillen illan kohokohta. Vähäks tekee mieli pussailla.

Ja hei Anne-Mari - mä näin despikset! Vaikkakin myöhästyin, niin ne oli nauhalla boxissa ja sit katoin ne hiukan jälkikäteen. Sannan illan kohokohta! :)

Nyt on pakko sit ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä tonne kasvihuoneelle tekee kaikkii pienii harjoituksia. Ku siis pakko niiden keppien nyt on onnistua, ja kasvihuoneella ei ehkä oo niitä häiritseviä ja päätä sekoittavia höyryjä. Se nyt on tossa aika lähellä, joten se on nyt enää omasta viitsimisestä kiinni... Niinpä. Ja vois sitä itseäänkin taas muistuttaa, että voi se aksaaminen olla ihan kivaakin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti