perjantai 13. marraskuuta 2009

Pujottelu onnistuu!!

Ei olla sittenkään heittämässä toivoa Gillen kanssa sen pujottelun suhteen. Käytiin katsastamassa toi kasvihuone aamulenkin ohella, ja siellä ne kepit meni vallan loistavasti!! Eli toi maneesi ei vaan oo meidän juttu :)

Menin heti aluksi niitä keppejä, että poika jaksaisi vielä keskittyä - ja ne meni tosi hyvin. Ei häslätty yhtään ja Gille pujotteli ihan omatoimisesti. Ei kuitenkaan onnistu niin, että voisin ottaa käden kokonaan pois siitä edestä. Sitten pienen radan, höyryymisen ja odottamisen jälkeen ei mentykään enää niin loisteliaasti. Topi oli päässä palkkaamassa, ja Gille karkasi sinne kokoajan. Se ei vissiin oo sit kovin hyvä systeemi meille, kun ei toi tajua sitä, ettei siitä kuulu juosta suoraan sinne palkalle, vaan pitää pujotella ensin.

Menin itse Pogonkin kanssa, ihan huvin vuoksi. Olen niin auttamattomasti myöhässä sen kanssa kokoajan. Meistä ei kyllä paria tule. Se on niin häsläämistä koko touhu. Ja varsinkin, kun Pokeri kävi NIIN kuumana taas. Topinkin kanssa se vaan meni, eikä meinannut. Hitsi se on kyllä hauskan näköistä. Hypyt meni taas kyllä niin rimaa hipoen, en tajua miten se voi hypätä niin läheltä. Taito sekin :)

Muuten meille kuuluu aika tylsää. Paitsi että ollaan löydetty hyvä metsälenkki tosta läheltä, ja on tosi kivaa kun koirat saa juosta vapaanakin joskus. Vaikka pikkusen ärsyttävää on, että ensimmäisen kilometrin ajan noi kaksi apinaa ei voi kun tapella. Tosi hauskaa, kun melkeen joka kerta on pakko pestä Gille yltäpäältä, ku Pogo kierittää sitä aina jossain kuralammikossa. Onneksi tänään on pakkasta, sitä lisää kiitos!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti