maanantai 11. toukokuuta 2009

Ahvenanmaa

Viikonloppu vierähti mukavassa seurassa Ahvenanmaalla. Olisi niin paljon kirjoitettavaa siitä reissusta, mutta nyt pää lyö vain niin tyhjää...

Meidän koiraporukkaa.
MopoHeppu, Solero, Pokeri, Kilu, Zikiliini, Pappa, Hemppa sekä AaBee :)

Perjantaina oli aamulla aikainen herätys ja nokka kohti Turkua. Siellä sai sitten meidänkin pojat kokea millaista on matkustaa laivalla. Ei ne vissiin oikeen tykännyt. Siellä raukkaparat joutui Soolon takia olemaan hytissä häkissä sinä aikana kun me ihmiset syötiin ja shoppailtiin. Soolo olis voinut tälläkin reissulla vähän jelppiä ja aukoa ovia, että olis päässyt sitten vesikoirapoppoo seikkailemaan laivalle. :) Ehkä ensi kerralla sitten. Toisaalta, jos Gille ei olis ollut häkissä, niin se olisi voinut vaikka vahingossa syödä sen koko hytin.

Päästiin Maarinahaminaan ja lähdettiin siitä kauppaan ostamaan ruokaa mökille. Siellä jotkut vähän innostui, ja taisi kärryllinen sapuskaa tulla mukaan. No, ainakin BANAANEJA!! :D On se porukan pienin Anni kyllä kova poika syömään. :)

Lauantaina oli Pogolla ja Topilla luvassa kolme starttia. Ne olisi voinut mennä paremminkin, mutta ilma vaikutti mielialaan ja ihan kaikkeen negatiivisesti. Vettä satoi NIIN paljon. Agikenttä lainehti vettä ja kontaktiesteet oli liukkaita, niin eihän siellä voinut kunnollista rataa suorittaa. Me neljä jaksettiin olla kisapaikalla ykkösluokan ajan, ja satoi siis kaatamalla koko sen ajan. Sitten lähdettiin mökille kuivattelemaan, Minä, Topi, Pogo, Gille, Anni ja Beea. Hetken aikaa kun oltiin ehditty mökissä olemaan, alkoi paistamaan aurinko! Tottakai. Lähdettiin sitten takaisin vielä katsomaan muiden menoa, märkää siellä silti vielä oli.

Sunnuntaina oli jo parempi ilma, aurinko paistoi mukavasti siihen asti että päästiin laivalle. Pogolla oli vielä yksi kisa jäljellä. Koko viikonlopun saldo oli ihan hyvä. Vaikka sieltä ei sitä vitosta tai nollaa tullutkaan, niin pääasia oli, että ne pääsi palkintopalleille ja minä sain lahjakortit :D Kymppivirheillä sadepäivänä pojat pääsi ekaa kertaa ykköspaikalle. Jee. Toisella kympillä oli kakkosia. Yhdeltä radalta tuli 25 virhettä ja yhdeltä hylly. Oli se taas aikamoista menoa välillä, mutta näytti se hyvältäkin. Itseä harmitti se vesisade ja ne kontaktiesteet, Pogo tippui puomilta kaksi kertaa liukkauden takia :/


Pogo kakkosena, mutta olisi halunnut olla ykkönen. Omassa kamerassa ei sitä kuvaa ole, niin tämä saakoon kelvata. Pogon mielestä tämä oli ihan turha juttu, ykkönen sen olla pitää. Sillä nousi tämä menestys päähän heti ekalla kerralla.

Kentällä otettu kuva RKS jengistä + Heppu :) Kaikki pääsi palkinnoille! Hyvä Rauma.

Takaisintulomatkalla pojat ja Soolo pääsi seikkailemaan laivalle. Käytiin ensin meidän poikien, Zikin ja shelttipoikien kanssa ulkokannella hiekkalaatikossa. Yhtäkkiä siellä ollessa huomattiin, että se maa olikin juuri maalattu. Hups, ne on nyt sit meidän kengänjäljet kun siellä on.
Sitten mentiin Soolon seuraksi ihmisiä viihdyttämään. Humalaisia ihmisiä kiinnosti meidän koirat, selvinpäin olijat tajusi katsoa kauempaa. Ihmiset on sitten idiootteja kun tulee vieraan koiran naaman eteen lässyttämään ja haisemaan pahalle! Olin kyllä ihan yllättynyt miten hyvin meidän koirat osasi käyttäytyä siellä ihmisvilinässä.

Matka oli tosi hauska. Terhi ja Ansku taisi vain puhella omiaan, kun sanoi että pitää henkisesti varautua. Väsynyt olo oli kyllä jokaisella, Pogo on nukkunut vaan koko päivän tänään (tai no, nyt se kyllä riehuu jo Gillen kanssa tuolla.) Hauskaa oli hyvässä seurassa. Harmittaa vaan se tyhmä ilma sillon lauantaina. Laivan jälkiruokabuffetti oli tietty kanssa yksi kohokohdista, voitti se ainakin lasinsirutortillat :D Kyllä sitä pitää vielä uudemman kerran lähteä reissuun mukaan, jos meidän vielä huolitaan.

Kotona Pogo poseeraa palkintojen kanssa :) Hyvin vaatimaton ilme hänellä.

Olisi varmasti ollut vaikka mitä juttua vielä, ehkä kirjoitan lisää huomenna. Luvassa olisi ainakin kaksi videoo, jossa esiintyy muutama pöllöpää. (nyt pitää lähteä lenkille kuluttamaan sitä suklaamoussea ja paahtovanukasta).

Kiitos reissusta kaikille!!

1 kommentti:

  1. Ja taas sai nauraa=D mut allekirjoitan sun juttus reissusta! Niin sähliä kun Topi ja Pogo onkin niin suoritukset oli loistavia, nolla radat eivät oo ehkä enään kaukana, mut ensin sitä kontakti treeniä...ja ens vuonna Ahvenanmaa kutsuu taas varmasti, silloin Ebba jo keimeissä mukana.

    VastaaPoista