keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Kilun harkat

Eilen jälleen kerran harkoissa. Pakko kirjoittaa nyt raporttia, kun muuten tullaan taas huomauttelemaan :)

Elikkä tällä kertaa kouluttajana oli Heidi. Sain vähän erilaista palautetta kuin ennen. Gille kun komentaa mua tällä hetkellä aina agissa, haukkuu siinä vieressä niinku Pogo. Niin sille asialle pitäisi vissiin tehdä jotain, käskeä lopettamaan ja näyttää kuka on pomo. Sen apinan kanssa se on vaan himpun verran hankalampaa, siis ainakin nyt kun se on tollanen tollo. Sit kun koitin sanoo sille vihaisesti hiljaa, niin tyyppi vaan ottaa sen leikkinä... nice :)

Sain myös taas huomautusta mun käsien huitomisesta... öh, oon joskus ennenkin kuullut kai tämän ;) Ei niihin vaan pysty keskittymään, kun on niin paljon kaikkee muuta. Taru sanoi, että kyllä se siitä sitten vielä, kun oppii ne muut hommat tekemään automaattisesti.
Sitten pitäisi harjoitella takaaleikkaamista. Muistaakseni Terhi joskus sanoi, että se on hankalaa näiden vesipäiden kanssa, ja niin se näyttää olevan. En saanu Gilleä menemään putkeen sitten millään, kun piti takaaleikata...

Meni siis aika pitkältikin penkin alle meidän harkat tällä erää. Gille ei jaksanut taas keskittyä yhtään, se vaan sähelsi. Ei edes katsonut minne mä ohjaan kun höyrysi vaan omiaan. Kontaktin se otti kunnolla, sitten kun vihdoin sain sen siihen puomille - ei se meinannut sinnekään mennä! (vaikka tähän mennessä ollut yksi lemppariesteistä.) Roikkui vaan kädessä kiinni ja yritti purra. Sen verran tajusin nyt ainakin, että irtoomista ja takaaleikkaamista pitäis Kilun kanssa harjoitella... sit kun vielä riittäis se mielenkiinto itellä. Puuh. Päätin taas, että aksaaminen onkin ihan tyhmää :D:D Hieman jotain mielialanvaihteluja kenties?

Sitten kivempiin asioihin. Gille pääsi ekan kerran uimaan mereen! Pogo oli ihan onneissaan, oikeessa elementissä. Gille oli vähän pihalla. Se taas juoksi hetken matkaa Pogon perässä (niinku se teki tuolla pyytjärvessäkin, kun Pogo pääsi vahingossa sinne kerran uimaan) ja sitten stoppasi siihen. Kaksi kertaa se joutui oikeen uimaan, kun tulikin äkkisyvää. Ekalla kerralla uppos kokonaan ja sit iski varmaan joku paniikki, näytti jo siltä ettei se osaa uida lainkaan. Hienosti se sieltä pääsi takaisin ja ei kun uudestaan... Aika varoivainen se sen uimisen kanssa kyllä on. Samanlainen puupää kun Ebba. Jos on joku kiva, likainen, ällöttävä ja kielletty oja, niin sinne kyllä mennään ihan täysillä ja monta kertaa... mutta sitten kun pitäisi alkaa uimaan, niin meneekin pupu pöksyyn. Saa nähdä miten tämän vesiäisen kanssa käy, oppiiko se tavoille. Tähänkin mennessä apinoinut kaikki asiat Pogolta, niin miksei sitten tämänkin!? Vaikka kivempaahan se on pistää toinen hommiin ja uimalla hakemaan sen kepin, ja itse odottaa sit siinä rannassa ja nappaa sen sit siitä... Why not.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti