torstai 5. maaliskuuta 2009

Viimeiset agilityharkat

Ollaan taas oltu pimennossa, en mä vaan tiennyt, että eilen oli viimeiset agiharkat! Mutta niin vaan oli. Keväällä jatkuu sitten, kun pitäis mennä rataharjoitteluryhmään!? Oli vaan niin hyvä järjestely tämä, kun meillä molemmilla oli samana päivänä harkat.. tuskin tulee onnistumaan enää jatkossa :/

Harkoissa oli piiitkä rata... oikeestaan pelkkiä hyppyjä ja juoksemista. Gille ei taas jaksanut oikeen keskittyä ja hiukan meinas molemmilla kiehua... Poika kiehus ihan yli ja teki Pogot - yritti purra mua. Sitten siellä kasvihuoneella oli taas mutapohja, ja meikä heitti lipat. Kiva kaatua sinne hemmetin kuraan! :D Mutta meni kai se rata sitten yleisestiottaen ihan ok, kunhan päästiin siitä yhdesta kohdasta yli mikä tuotti hankaluutta (pussi ja sit sen jälkeen hyppyjä)... kepit Gille osas aikas hyvin :)
- Sit Terhi anto palautetta. Gille on kuulemma hyvä, mutta kehittämistä on vielä... hassu juttu, mä luulin, että se olis valmis jo :D:D Irtoomista tarvis harjoitella... Ja sitten Gillessä näkyy kuulemma huolestuttavia piirteitä, mitkä huvittaa Terhiä - kuten just tää minun pureminen... :) Öh, mua ei huvittanut kovinkaan paljoo kun se nappas kankkuun oikeen kunnolla kiinni :P

Topi meni sitten omissa harkoissaan Pogon ja Ebban kanssa. Soolo oli ainut ketä ei päässyt tällä kertaa. Olisin mä varmaan ehtinyt jotenkin mennä sen kanssa sen penturadan, mut se olis ollut Soololle varmaan ihan tylsä - ja oma laiskuus voitti, en vaan jaksanut pestä neljää koiraa! Yhdenkin pesemisessä on jo selkä kovilla.

Pogolla oli kanssa joku ylikiehumispäivä. Kyllä harkat oli mennyt ihan hyvin, ja Anjakin oli kehunut poikien kehittymistä. (vaikka Topi ei ollutkaan samaa mieltä). Pogo oli vaan sählännyt kaikkee, ja sit Topilla oli varmaan mennyt hermot kanssa sen puremisen kanssa. Pogo oli tällä kertaa likasempi kun Gille! Joka kerta kun Pogo puree, niin sit se muistaa samantien, että ei niin saanutkaan tehdä, väistää Topin pois tönäämistä sillä, että heittäytyy selälleen sinne maahan. Ai ihanaa! Ei taaskaan pysty muistamaan, mitä kaikkea ne oli tehnyt... Kuuntelin taas hyvin ;)

Ebban kanssa Topi tykkää mennä tosi paljon. Se on varmaan niin erilaista kun Pokerin kanssa. Se oli kuulemma ollut hauskaa - molempien mielestä. Kepeiltä Topi mainitsi sellaisen ongelman, että aina kun Topi otti isomman harppauksen eteenpäin, niin Ebballa tuli kiire ja otti kaksi keppiä samalla kertaa. Mutta ilmeisesti yleisesti ottaen meni tosi hyvin.

Seuraavaksi päästäänkin sitten aksaamaan vasta kisojen jälkeen. Missähän sitä sitten vois harjoitella Pogon kanssa sitä ennen? Onkohan Taru suunnitellut jotain, kun eihän se oo Soolon kanssa tehnyt mitään, niin sen on varmaan ainakin pakko jossain jotain harjoitella. Toivottavasti saadaan sitten mentyä kentälle, sään salliessa. Ohjatut ryhmät alkoi vasta toukokuussa :( tulee pitkä tauko. Eihän me osata Gillen kanssa sitten enää mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti