maanantai 30. maaliskuuta 2009

Muutto

Viikonloppuna ei ollut taaskaan tietoakaan lepäämisestä. Lauantaina pakkasin kaikki tavarat ja yritin siivoskella uudessa kodissa. Sunnuntaina oli muuttopäivä.

Olin sitten pakannut laatikoihin keittiöstä kaikki tavarat, ja yritin kovasti laittaa kaikki Gillen mielestä mielenkiintoisimmat tavarat pohjalle... ja vielä pyyhkeen laatikoiden päälle, että se ei varmana sieltä mitään löytäisi. Kuten arvata saattaa, toisin kävi.

Sunnuntai aamulla heräsin siihen, kun se pikkupoika oli vääntänyt könät olohuoneeseen. Sillä on aina välilllä ulkona liian kiire härnätä Pogoa tai leikkiä vetoleikkiä oman hihnan kanssa, että unohtuu illalla tehdä asiat. Sitten ei pystykään pidättämään koko yötä. Noh, oli sitten pakko nousta ylös ja mennä siivoomaan, eihän siinä p**kan hajussa voinut nukkua! :D Ja olikin siellä sitten kolme kasaa kakkaa ja yksi iiiso oksennuslammikko. MITÄ!? No, siivosin ne siitä sitten ensin... ja sitten huomasin siivouksen jälkeen, että oli vieläkin joku epämääräinen kasa. Folio? Mitä ihmettä? Sitten menin keittiöön, niin siellä oli sellanen kippo ihan tyhjänä, missä olin säilyttänyt lihaliemikuutioita. Elikkä, poika oli popsinut yön aikana muutaman lihaliemikuution. Kolme oli vielä jäljellä siinä vieressä, että oli se niitä sit pari syönyt. Folioineen päivineen!! Ensin seisoin siinä vaan ihmeissäni, että voi hitto, mitä nyt? Vesikippokin oli tyhjä, oli vissiin ollut hiukan liian suolasia namosia. Laitoin raikasta vettä ja Gille joi varmaan 5 minuuttia putkeen. Sitten soittamaan Tarulle, että mitäs nyt tehdään? Katottiin netistä, että ei se suola vissiin kovin hyväksi koiralle ole, niin soitin eläinlääkärille. Sitten kun vihdoin sain jonkun päivystävän lääkärin kiinni, niin se sanoi, että eipä kai siinä mitään hätää ole. Jos koira on kert oksentanut paljon, niin se on hyvä merkki. Piti syöttää puuroa ja hiiltä... jos alkaa juomaan vettä ihan ylipaljon, niin sitten pitää mennä lääkäriin. Lähdin siitä sitten ulos ennen kun annoin sitä puuroa, ja ei Gille vaikuttanut kyllä yhtään kipeeltä. Siellä se paineli metsässä ihan täysillä ja sai niitä hepuleitaan. Sisälle päästyään oli ihan ihmeissään, kun Pogo sai nappuloita mut hän joutui syömään jotain hemmetin mössöä!!

Muutto meni ihan sujuvasti, vaikka koirat vähän jaloissa olikin. Pogo oli ihan ihmeissään, että mitä ihmettä noi nyt touhuaa? Gille ei edes huomannut, että huonekaluja kannetaan pois, se vaan hengasi ja nukkui rappukäytävässä kokoajan :) Niin ja oli se parvekkeellakin.. just ja just ylettyy siihen reunalle etutassuilla niin, että pystyy kurkkimaan alas. Hassun näköistä!
Sitten kun olohuone oli tyhjä, ja Pogo käveli sinne, huomasin kun se ovella pysähtyi kuin seinään. Katteli ympärilleen ja kääntyi takaisin. Ei vissiin oikeen mennyt tajuntaan, että miksi se huone oli ihan tyhjä.

Sitten kun päästiin sinne uuteen kotiin illalla, niin Gille kotiutui samantien. Hän löysi oman leluvasaran ja sitten raivasi tiensä huonekalujen alta ja välistä sohvalle istumaan. Se oli siinä, kotona ollaan! Pogo onkin erilainen tapaus. Se oli ihan pallo hukassa kokoajan, ja kulki perässä ihmeissään. Istui oven edessä, että joko me lähdettäisiin kotiin hei? Sitten Topi lähti yövuoroon ja mä menin nukkumaan koirien kanssa. Gille sammahti samantien... väsynyt varmaan kun edellisenä yönä ollut liikaa jännää tekemistä. Pogo oli mun vieressä lattialla ja vinkui välillä. Sitten se vaihtoi paikkaa ihan kokoajan ja tuli aina välillä tarkistamaan, että olenko mä siinä vielä. Joka kerta kun olin nukahtamassa, se haukahti. Pogolla kestää varmaan vielä tovi, että se sopeutuu. Gillellä on koti siellä missä Pogo on :)

Seuraava urakka alkaa siitä, kun pitäisi löytää niille kaikille miljoonalle tavaralle oma paikkansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti