maanantai 16. maaliskuuta 2009

Höpötyksiä

Ehdittiin viikonlopun aikana lenkille! Jee!

Koko viime viikon ollaan taas remontoitu, ja alkaa pikkuhiljaa hermot menemään. Ei jaksais millään enää joka ikinen päivä olla siellä "raksalla"... mutta kai se tästä pian jo valmistuu.

Lauantaina sitten päätin, että mennään aamulla ensimmäisenä lenkille. Pojat oli niin innoissaan kun pääsi vapaana juoksemaan metsään. Ja kyllä ne sitten jaksoikin juosta ja riehua. Sitten kun tultiin kotiin takasin ja hetken päästä annoin ruokaa koirille, niin Pogo alkoi oksentamaan. Siinä se oksensi moneen kertaan, ja oli ihan surkee. Jonkun tunnin verran Pokeri oli ihan poikki ja maksasi vaan lattialla, sitten se menikin jo ohi. Koko päivän sillä oli hiukan heikko olo varmaan, mutta ei kauaa kestänyt tämä mahatauti. Fiksuna poikana se oli luultavastikin syönyt jotain siellä metsässä, mikä pisti mahan sekaisin... tai sitten se ylirasittui, kun pääsi liikkumaan pitkästä aikaa :)
Sunnuntaina poika oli sitten jo ihan kunnossa. Menin sunnuntai-aamullakin yksin sinne metsään, mutta en sitten viitsinyt mennä pitkää lenkkiä, kun Pogo näytti sille, ettei se jaksa enempää kun alkoi kulkemaan mun takana löntystäen. Se ei ollut saanut edellisenä päivänä kunnolla ruokaa, niin energiaa ei ollut varmaan kauheesti. Gillellä olis virtaa riittänyt vähän liikaakin...

Saatiin me nyt viikonlopun ainana olohuone tapetoitua! Tai siis Sauli ja Taru sen oikeastaan tapetoi, kiitos niille :) Vielä olis maalaamista, maalaamista, kalusteiden kokoamista ja maalaamista... sitten voitaisiin päästä muuttamaan. Jos jossain välissä vielä ehtisi.

Ensi viikonloppunakin on ne viralliset agikisat... voi vitsit, jännittää hiukan mitä kaikkea jännää Pogo menee taas sinne säätämään. Hyvin se menee, ei Topi sinne oo mitään nollia menossa yrittämäänkään, kunhan nyt pääsee Pogon kanssa riehumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti