perjantai 27. helmikuuta 2009

Voi tytöt!!

Nähtävästikin meidän elämä on tällä hetkellä niin hektistä, että tännekin pitää joka päivä kirjoitella. Mutta eipä kai sillä mitään väliä - jos joku ei jaksa lukea, niin eihän se mikään pakko ole :) Tarulla menee sitten ainakin viikko kun se tulee takaisin suomeen ja lukee kaikki kirjoitukset läpi. Eipähän unohdu sitten sanoa mitään!

Ensimmäisenä pitää todeta, että pitikin mennä sanomaan se, että tytöt on muka rauhallisia. Heti kun menin täällä mainitsemaan siitä, että Soolo ei ainakaan raiskaa Pogoa hermostuksissaan, niin sitten tuli Ebba kehiin. Se ei tee mitään muuta kun roikkuu Gillen jalassa ja nylpyttää sitä. Gillekin koitti alussa hiukan Eben selkään nousta, muttakun sitä kokoeroa on jo sen verran, niin se pikkutyttö vaan luhistuu alle. Nyt on sitten osat menny toisinpäin. Ebba siis ottaa Gillen taka- tai etujalasta kiinni ja sitten mennään. Gille vaan seisoo ihmeissään paikallaan ja kattoo, että mitähän toi sekopää oikeen yrittää. Eikä Ebballe meinaa mennä jakeluun millään, kun kieltää sitä tekemästä niin... Huvittavan näköistä se silti on, kun ei se saa mistään muusta otetta kun siitä jalasta :D

Sitten tämä toinen juttu mitä nämä tyttöset keksi. Eilen kävin sitten nopeesti siellä meidän uudella asunnolla ja otin vaan pojat mukaan, jos ne vaikka tottuis siihen paikkaan pikkuhiljaa. En yksin kert saa niitä kaikkii neljää kahjoa mitenkään liikutettua hihnoissa. Työt jäi kotiin odottamaan.

Sitten kun tultiin takaisin, niin oli odottamassa kaikkii ylläreitä. Soolon harrastus on ovien avaaminen, joten se oli avannut oven, löytänyt meidän agilitykassin ja sieltä sitten löytänyt vaikka mitä kivaa! Kaksi tyhjää pussia oli lattialla ja manasin, että kiva - se on sitten syönyt kaikki namit sieltä... mitenköhän paljon niitä mahtoi olla!? Noo, ajattelin, että ei varmaan kovinkaan paljoo. Sitten hetken päästä annoin koirille ruokaa ihan normaalisti ja Soolo soi hyvällä ruokahalulla - Ebba söi niinku se normaalistikin tekee, kestää aina vähintään puoli tuntia kun se on niin hidas!
--Sitten vasta huomasin, että keittiön pöydällä oli sellanen Tarun kynttilänjalka kaatunut ja menin nostamaan sen - no se oli sit tietenkin mennyt rikki :/ Enkä osaa oikeen keksiä, että mitähän siinä on tapahtunut. Yksi pyyhe oli lattialla, joten se on ehkä unohtunut pöydälle tai tuolinkarmille ja sen mukana ehkä kaatunut se kynttilänjalka? Ei voi tietää. Rikki se nyt ainakin on.
--Sitten soitin Topille töihin ja kerroin nämä kaikki jutut. Topi sanoi, että siellä agikassissahan oli se pussillinen ruokaa! VOI HITTO! En mä sellasta ollu muistanut! Eli Soolo oli syönyt nameja - ja pussillisen Gillen penturuokaa jota oli jäänyt sinne. Ja sen on pakko olla Soolo ketä sen on syönyt, koska se on niin ruan perään - ja Ebba ei olis edes ehtinyt syömään niitä kaikkia! Taitaa olla Solerolla nyt muutaman päivän hiukan pienempi ruoka-annos....

Tälläistä siis eilen... jäämme jännityksellä odottamaan mitä viikonloppu tuo tullessaan :)

2 kommenttia:

  1. kukku luuruu kayn vakoilemassa kuulumisia taalla Vietnamissakin yhteydet kun toimii. On se hyva kun tytot on touhukkaita;)Kovasti on nautittu et tullaankohan enaan kotiin kun koiratkin ovat niin hyvassa hoidossa! muuten suomen kieli ei ole unohtunut vaikka silta vaikuttaakin nappaimissa kun muutama kirjain puutos. t.Taru

    VastaaPoista
  2. Heh, edes lomalla ei pysty pysymään netistä pois :D... ehkä se onkin kivempi maata siellä auringossa kun rämpiä täällä yksinään golf-kentällä neljän koiran kanssa 30 cm lumihangessa :D Meinaan sitä mä oon tänään tehnyt, ei vaan pystynyt olla menemättä!! :) Kivaa sekin toki oli.

    VastaaPoista