torstai 5. helmikuuta 2009

Jäällä, osa 3.

Niin, Tarun blogista jo selvisikin, että saatiin Topin kanssa jo mielenhäiriö ja lähdettiin kaikkien neljän perron kanssa lenkille. Se meni ihan hyvin mutta neljä on kyllä liikaa. Mietittiin moneen kertaan Haapsaaria, että miten ne voi pärjätä kuuden kanssa - miten ne koirat edes mahtuu niiden auton takakoppaan!? Ja jos yhtään heitäkään on oppinut tuntemaan, niin lisää on tulossa! :)

Ebba on hauska tyttö... aina sitä meittii, että miten se voi olla niin pieni!? Siellä jäälläkin kun oltiin, niin aina välillä koko Ebe oli hukassa, vaikka se pyöri siinä vieressä, se on vaan niin pieni kun on tottunut niihin meidän jättiläispoikiin :) Siitä tiesi, että Ebba on mukana kun se oli ainut ketä piti meteliä kun se kiusas kokoajan Sooloa. Mutta kyllä näytti Solerollakin olevan hauskaa, siitä raivostuttavasta pikkusiskosta huolimatta.

Pogo ja Gille oli nyt taas vaan Pogo ja Gille. Pojat tappelee minkä kerkiää. Yksikin kerta Pogo juoksee ihan tuulispäänä meitä kohti ja Gille hyökkää sivulta ja juoksee kylkeä päin ihan täysillä... pieni ilmalento syntyi siitä. Pogo löysi vissiin jonkun pilkkikolon sieltä ja alkoi sitä kaivamaan ihan hulluna - ja sai siitä jonkun yskäkohtauksen. Siinä kun se köhi aikansa, eikä malttanut millään pysymään paikallaan niin ohihan se sitten meni...

Ja taas kuvia :)


Tässä ne kaikki neljä sitten on, olivat ehkä sekunnin paikallaan... tai siis, Gille oli.


Pogo ja sen pakkomielteet... hei täällä on tällänen JÄÄPALA - mä otan sen mukaan!


Soolo ja Ebe tyttöset...


Pogo pomppasi kivelle ja Gille jäi alas ihmettelemään, että miten toi tonne meni!?


Tälläsiä maisemia siellä oli... ihan kun etelässä olis - se lumi vaan hämäs jonkin verran :)


- Menkääpä muuten kattomaan tonne Bonachonin sivuille (linkki sivussa), siellä on kuukauden kuvana joku tuttu rastapää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti