sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Nagan debyytti

Nakki-koiralla koitti tänään suuri päivä. Ensiesiintyminen virallisissa agilitykisoissa. Kotijoukkoja ainakin jännitti! :)

Tässä Naga meditoi kisa-aamuna... mentoriksi olisi ehkä kannattanut valita joku muu kuin Kilu.

Kisaamaan lähti ryhmä rämä... Anja, Topi, Ali ja Naga :) Takaisin tulee vaan kolme, kun Topin piti jäädä vähän taivuttamaan lasia Laitilaan yöksi. Tässä tämä kirjoittaja just odottaa Nappulaa kotiin :)

Ensimmäisellä radalla alku lähti ihan älyttömän hienosti, puolessa välissä oli rengas, jonka Naga hyppäsi sivusta mutta oli jo putkessa ennenkun Topi ehti reagoimaan... eli hylly siitä. Sitten tuli kepeillä hirmuinen säätö kun Naga ei vaan kertakaikkiaan tiennyt mitä pujottelu tarkoittaa.... ehkä se oli muistinmenetys, ehkä tukka oli silmillä ja poika ei nähnyt mitään. Aamulla PITI pistää se ponnari sille päähän...

Toka rata oli aivan älyttömän makee. Siitä tuli vaan yksi harminloinen kielto... kepeiltä nääs. Tällä suoritukselle pojat pääsi palkintopallille numero kaksi. Ja tuomari vielä onnitellessaan sanoi, että älä nyt rynni sinne pujotteluun vaan anna sen koiran mennä ihan rauhassa! :)

Kolmannella radalla hylky taas renkaalta. Nyt pikkumies sai sen rikottua ihan kokonaan. On se kumma jos renkaan rengas on noin hehtaarin kokoinen niin eikös tämän kirpun pidä tunkea siitä millin raosta mikä siinä vieressä on... Ja toinen vaikea kohta oli.. tittidii; Kepit. Siinä Naga ei taaskaan ymmärtänyt mitä piti tehdä ja kävi tarjoomassa puomin konaktillakin vähän koskemista... Muuten puhdasta rataa tässäkin.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti